avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate geaigel

Activitate geaigel

exista posibilitatea acordarii unui ajutor de la primarie, pt repararea unui imobil, al carui proprietar nu are posibilitati materiale(are 81 de ani si o pensie de 412ron)?
in ce conditii, sau va rog indicati-mi legea!!!
va multumesc
CARE SUNT PASII PE CARE TREB SA II PARCURG PT A FACE PARTE DIN COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI?
primariile sunt platitoare de tva? dar episcopiile?
buna ziua!
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: care este nr maxim de zile de concediu fara plata in cazul unui centru medico -social?
baza legala daca se poate, va rog!
Răspuns la discuția hartuiere? santaj?
multumesc!
Răspuns la discuția hartuiere? santaj?
cum? care sunt pasii? cui ma adresez?
buna ziua! va rog sa ma ajutati!
sunt divortata si am incheiat de curand o relatie cu un barbat, despre care stiam ca e divortat (acum am descoperit ca are sotie si copil). in timpul ultimei intalniri acesta m-a fotografiat fara acordul meu.acum, dupa ce mi-a cerut in mai multe randuri sa ne intalnim, i-am explicat ca nu mai vreau sa continui aceasta relatie! dupa aceasta discutie a urmat o serie de amenintari de genul "o sa-ti para rau , roata e rotunda.....".
saptamana trecuta a distribuit un cd cu mai multe documente si pozele de care va spuneam.acest cd a fost trimis fostului sot (acest a fost instiintat in prealabil de faptul ca va primi acest cd), parintilor si fostilor socri! a continuat cu un mail adresat institutiei in care lucrez. am urmat calea legala dar pana la solutionare el poate distribui aceste poze in continuare!este vb de imaginea mea!
ce pot face pt grabirea anchetei si care este incadrarea!
va multumesc!