avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nr maxim de zile de concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nr maxim de zile de concediu fara plata

buna ziua!
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: care este nr maxim de zile de concediu fara plata in cazul unui centru medico -social?
baza legala daca se poate, va rog!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:28, 25 Ianuarie 2010
Numarul max de zile de fara plata se stabileste in cadrul CCM la nivel de unitate sau ramura.

Deci, aceasta informatie o veti gasi acolo.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
art. 49 codul muncii... de comun acord se pot stabilii zile de c.o. fara plata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna linda_cvs linda_cvs care este numarul minim de zile de concediu de odihna pe an? conform codului muncii 20. exista ceva mai presus de acesta la ora actuala? CCM la nivel national ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediul de odihna solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul unangajat. Conf. Contractului unic pe tara stiu ca 21de zile. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti cate zile ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva disponibilizata disponibilizata Buna ziua, Lucrez intr-o companie multinationala ( 600 salariati din care disponibilizeaza 120) care a trimis notificare pentru disponibilizari colective ... (vezi toată discuția)