Va multumesc ptr raspuns...dar in istanta „eu ” am castigat...avocatul a demonstrat ca bilantul a fost depus si am toate datoriile platite...cu toate aste...firma a fost inchisa....si sicera sa fiu ...nu am inteles de ce....o sa incerc sa lamuresc asta cand o sa reusesc sa vin in tara...ptr ca sigur e ceva ce nu e corect......
Buna ziua !...da am primit citatie...in ianuarie...hotărârea e din martie...care ..spune ca firma a fost inchisa...dar...am bilantul pe 2008 in regula....repet ultimul certificat fiscal e din 2010....
..multumesc
.Buna ziua...sunt administrator la o firma de transporturi.In urma cu cateva luni am primit o notificare prin care mi se comunica ca firma mea va fi inchisa...ptr motivul...ca nu am depus bilantul pe 2008...tin sa precizez..ca am platit regular toate taxele...contabil ...etc. si ultimul certificat fiscal l-am obtinut in 2010....iunie.
..Eu nu sunt in tara...sau facut toate procedurile,am fost„data” in judecata si firma mea a fost inchisa.As avea nevoie de ajutor sa stiu ce pot sa fac sa dovedesc ca...nu e..adevarat...si daca mai pot face ceva sa recuperez...sau sa trag la raspundere contabilul ptr ce sa intamplat....Va multumesc anticipat ptr sfaturi...!
Am deschis in 2007 o firma de autotransport in Timisoara,dupa putin timp am plecat din tara...dar am vrut sa mentin firma...Am platit regular,toate declaratiile...absolut tot ceeace mi-a fost cerut,acum 2 luni am primit o citatie,precum firma va fi inchisa,o citatie...in judecata...care spune ca motivu le...nedepunerea declaratiilor fiscale pe o periada in 2008.Sincera sa fiu,nu stiu despre ce e vorba...ținînd cont ca eu....stiam ...ca totule in regula.Ultimul certificat fiscal care l-am cerut ,spune,..in iunie ,anul trecut,ca sunt in regula.Nu stiu ce sa fac...,cum să procedez...iar acum...pana la vara ,nici nu pot venii in tara. Va multumesc ptr ajutor.
e adevarat ...dar platesc imozit pe venit si toate celelalta taxe ce sunt
daca primeam tva-ul recuperam acesti bani de la firma si nu din buzunar.
va multumesc
va multumesc ptr raspuns,chiar daca nu era ceea ce mi-ar fi placut sa aud..e in defavoarea mea ptr ca eu declar in tara facturile si platesc toate taxele in functie de ce castig,asta insemnand ca pierd o gramada de bani fara ca cineva sa mii deconteze...poate nu inteleg eu ce trebuie sa fac ..sau imi platesc contabilul ...aproape degeaba.In acest caz...o sa trebuiasca sa astept...ca poate intr-o zi cineva gaseste o solutie sa protejeze si firmele mai mici.
Va multumesc din nou ptr ajutor!
lucrez c aceasta firma de aproape 2 ani...si am incercat in toate modurile sa ii fac sa-mi plateasca tva-ul dar refuza....am intrbat daca am dreptul aici...unui economist si mi-a spus ca trebuie sa-mi plateasca ptr ca acum sau introdus alte reguli privind acordurile comerciale dintre romania si italia...dar nu reusesc sa gasesc legea respectiva
tin sa precizez a nu am inregistrat firma in Italia...nu e obligatoriu...e doar in tara
va multumesc ptr ajutor