avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu declaratiile fiscale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu declaratiile fiscale

Am deschis in 2007 o firma de autotransport in Timisoara,dupa putin timp am plecat din tara...dar am vrut sa mentin firma...Am platit regular,toate declaratiile...absolut tot ceeace mi-a fost cerut,acum 2 luni am primit o citatie,precum firma va fi inchisa,o citatie...in judecata...care spune ca motivu le...nedepunerea declaratiilor fiscale pe o periada in 2008.Sincera sa fiu,nu stiu despre ce e vorba...ținînd cont ca eu....stiam ...ca totule in regula.Ultimul certificat fiscal care l-am cerut ,spune,..in iunie ,anul trecut,ca sunt in regula.Nu stiu ce sa fac...,cum să procedez...iar acum...pana la vara ,nici nu pot venii in tara. Va multumesc ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 11:02, 3 Februarie 2011
Dat fiind faptul ca nu sunteti in tara, trimiteti un mail la directia de finante de care apartineti pentru detalii.
E posibil ca cine se ocupa de contabilitatea dumneavoastra si de declaratii sa nu fi depus in perioada accea declaratiile.
Verificati pe site-ul anaf la "Notificari" situatia stingerii prin platile efectuate a datoriilor declarate. Exista si posibilitatea ca dvs., nefiind in tara, altcineva sa fi depus sau nu, platit sau nu obligatiile societatii. Anaf-ul face astfel de citatii si in cazul in care nu se fac depunri consecutive pentru 3 termene. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!! marian barbu marian barbu care este cea mai buna rezolvare?am o firma infiintata in oct 2008 si nu am avut activitate pana in august 2009 . nu am depus bilantul in iunie si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)