avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate bijouxxx75

Activitate bijouxxx75

va multumesc .o seara placuta.
acesta este raspunsul pe care il asteptam, sa inteleg ca doar fratii pot ataca acel contract?va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns , dar aveti idee cum pot afla cat ar costa actele de vanzare cumparare? aproximativ...
Buna seara. Am o problema pe care o sa o expun aici in speranta ca o sa primesc un raspuns . In urma decesului tatalui meu dupa cativa ani mama mea s-a recasatorit actualul ei sot neavand copii , in schimb are nepoti din partea fratilor lui.Avand o varsta inaintata as vrea sa facem un contract de donare ,testament ,etc. a locuintei lui si a terenului agricol detinut. Stiu ca ctr. vanzare-cumparare este neatacabil dar costa foarte mult si nu imi pot permite , as vrea sa stiu daca este vreo portita legala ca un ctr. de donatie sau intretinere sa nu poata fi atacat de nepotii acestuia dupe deces.Va multumesc.
Răspuns la discuția datornic decedat
multumesc
Răspuns la discuția datornic decedat
nu ss-a facut succesiune au trecut peste 6 luni de la deces si am fost citatio in instanta se poate considera acceptare tacita?
salut am o intrebare in cazul : in care o persoana a luat un credit si l-a folosit dar a decedat si nu a achitat ratele , nefacandu-se succesiune de mostenitorii "trebuie" sa achite datoria? multumesc
Răspuns la discuția Expropriere
multumesc
Discuție Expropriere
Buna seara. Detin un teren agricol declarat sit arheologic primaria mi-a oferit o suma de bani pentru cumpararea lui in caz ca nu vreau sa accept suma propusa voi fi expropriat si voi primi in alt loc aceeasi suprafata. Intrun post anterior am inteles ca un expert autorizat poate evalua terenul. Fiind in extravilan va fi evaluat ca si teren agricol? As dori numarul legii sau ordonantei privind exproprierile sa stiu in ce conditii se pot face.Va multumesc.
Răspuns la discuția Evaluare teren
multumesc