freeelis a scris:
Numai angajatorii pot cumpara carnete de munca ... in calitate de persoana fizica nu se poate cumparara decat daca sunteti angajator.
Intr-adevar, tipizate nu se mai gasesc pe piata ...deoarece potrivit actualelor reglementari vor dispare dupa 31.12.2010.
Nu am inteles prea bine , dvs ati pierdut carnetul de munca?
am delegatie de la angajator prin care pot face diverse operatii printre care si cea de cumparare/retragere de la itm a cartilor de munca pt angajati.
situatia sta astfel:
cartile de munca ale angajatilor au fost depuse la itm bucuresti si angajatorul a primit un borderou din care sa rezulte acest lucru.
un coleg de-al meu a mers sa isi ridice cartea de munca (nu mai retin pt ce ii trebuia) si i s-a spus de la itm ca s-a pierdut...acesta a insistat si pana la urma cartea de munca i-a fost gasita.
cartea mea de munca era si ea la itm bucuresti.
in septembrie am primit post de profesor la o scoala din calarasi. cand m-am prezentat acolo, printre altele secretara mi-a solicitat cartea de munca.
am fost la itm in baza delegatiei emise de angajator sa imi retrag cartea de muna si dupa nenumarate drumuri insistente "va rog sa reveniti" d-na de acolo a spus ca nu se mai gaseste cartea de munca (deci ITM-ul a pierdut-o), dar nu mi-a oferit nici o solutie. am intrebat dc o pot declara pierduta si sa cumpar alta, iar dansa a zis ca nu se mai gasesc carti me munca, ca s-au terminat, deci implicit nu am ce sa cumpar.
eu vreau ca functia de profesor sa fie principala, iar cea de informaticia (1h/zi) sa fie secundara.
vroiam sa stiu ce pot face, in conditiile in care cartea de munca, fizic, nu mai exista, iar scoala (din alta localitate decat bucuresti) mi-o solicita