avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate alina.ratala

Activitate alina.ratala

Răspuns la discuția reevaluarea cladirilor
Buna ziua,

Am facut a doua reevaluare pentru cladire, si este in descrestere fata de reevaluarea anterioara carea a fost in crestere fata de valoarea initiala. Ca si valori de referinta le iau pe cele de la data ultimei reevaluari adica 31.12.2010?. Cum aflu care este valoarea amortizarii implicata in nota contabila? Ma puteti ajuta cu un exemplu si imi puteti spune si implicatiile fiscale pentru operatiunea respectiva.
Astept raspuns cat mai urgent posibil. Multumesc mult.

Răspuns la discuția impozitare tichete masa
Da. Dar practic cum se face acest lucru? Contabil si fiscal.
Buna ziua,

Ieri a aparut ordonanta care vine si modifica codul fiscal in ceea ce privesc impozitele. Pana la urma tichetele de masa se impoziteaza cu 16 %, impozit suportat de catre cine, angajat sau angajator?

Multumesc.
Mai este nevoie de aceasta inscriere atata timp cat noi oricum depunem declaratia 390? Pana cand trebuie depus acest dosar?
Răspuns la discuția reparatie teava comuna
Exista totusi un cadru legal cu care sa ii "demonstrez" administratorului? Pentru ca altfel o sa o tina pe a lui.
Buna ziua,

Acum 2 zile s-a spart conducta principala de apa rece (cea comuna) in dreptul apartamentului meu, dupa discutii cu administratorul blocului a spus ca suporta reparatia tevii precum si reparatia din apartamentul meu deoarece s-a spart cam un sfert din baie din cauza asta. Acum s-a razgandit a zis ca suporta numai reparatia tevii , restul sa ne platim. As vrea sa stiu cine trebuie sa suporte aceste cheltuieli cu reparatia inclusiv cele ale apartamentului. As dori un cadru legal unde scrie acest lucru. Va rog sa imi raspundeti cat mai urgent posibil.

Multumesc mult.
Alina
Buna,

Ma puteti ajuta si pe mine tot cu o fisa a postului pt. montator subansamble pentru domeniul stomatologie.(adresa mea de mail alina@terradent.ro)
Multumesc mult.

O zi buna
Buna ziua,

Mai sunt valabile conventiile civile pentru persoanele fizice neautorizate?

Multumesc.
Alina
Răspuns la discuția bilant asociatie nonprofit
Buna ziua,

Care este programul de pe ministerul de finante, utilizat pentru intocmirea bilantului pt asociatiile non-profit?

Multumesc mult.
Alina