Buna ziua. Sunt in somaj, iar vechea societate ma cheama inapoi pe un salariu mai mic decat cel dinainte, si pe un alt loc de munca, dar in cadrul aceleiasi societati. Mi s-a spus ca nu pot refuza locul de munca ce mi se ofera, pe motiv ca, nu voi mai lua nici somaj. Se poate intampla acest lucru? Schimbarea locului de munca va fi trecuta si in cartea de munca, aparand in loc de op. calculator, postul de ....?
Multumesc,
Georgescu L.
Suntem o societate pe actiuni, adica cu 550 de actionari , unii dintre ei avand 50, iar altii 1500, iar seful ( managerul) 12000. Pentru ca societatea sa poata continua, sa mearga mai departe, sa nu inchidem, managerul ne cere sa supunem la vot imprumutul de 300.000 euro de la el.
D-voastra ce credeti? Vrea sa scape de actionari, asa cum credem si noi?
Multumesc!
Da. am fost foarte evaziva. Societatea ne trimite in somaj de luna viitoare, dar ne va da salarii compensatorii. Eu lucrand la o alta societate, dar part-time, am vrut sa stiu, ca, daca nu merg sa-mi depun actele la somaj, si ma angajez pe full-time la acea societate beneficiez de acele salarii compensatorii?
Scuze si multumesc!
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este diferenta dintre un contract de munca pe perioada determinata si un contract de munca pe perioada nedeterminata?
Multumesc!