avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu_1984

Activitate Claudiu_1984

Răspuns la discuția Furtul autoturismului propiu...
Imi cer scuze ca insist pt aflarea unui raspuns la aceasta penibila situatie in care am ajuns, dar pot spune ca simt ca cedez psihic... Numi vine a crede ca eu nu pot face chiar nimic in legatura cu masina mea care eu platesc de zori rate la ia la banca si eu nu ma folosesc de ia plus din cauza masini am pierdut si munca in italia eu munceam la mai multe restaurante ca ospatar si din cauza deplasari nu am avut incotro decat sa abandonez .. Incerc sincer sa mai rezist psihic la situatia mea care este gruaznica am de platit chirie avocata si rate la banca nu mai zic de mancare ..
Scurt pe doi cand mi-a luat masina mi-a luat painea ..
Ma mai poate sfatui cineva ?? sau chiar asta e legea in Romania sa-ti ia bunul propiu :O eu sant foarte stupit sincer si avocata mea a ramas cu fara cuvinte acuma fac recurs la hotararea parchetului nu este nici masina mea pana la urma deci nu are dece so tina la politie este masina la banca care mi-a acordat creditul pentru autoturismul in fapt.
Va rog frumos sa ma ajutati eu sant mai prost de felul meu cu legile nu prea am treaba si nici nu vream sa am vro treaba vro data .:(
Da dupa cum am spus eu am luat suma de 3000euro de la vecinul meu , si urma sa-mi returneze suma de 6000 euro la un timp de 1 luna ne-am inteles la voce, vecinul meu dupa un timp ma sunat spunandumi sa vin la un fast fod ca sar putea sa fi gasit un potential cumparator la autoturismul meu .
Eu mam dus la fast fod am cunoscut presupusul cumparator , la care vecinul meu mi-a spus ca el face pe intermediarul sa-si scoata si el ceva din vanzarea masini si mi-a zis sa stau acolo ca o statuie ca se ocupa el de vanzare si la urma imi returneaza suma de 6000 euro .
La care vecinul meu mi-a spus ca dupa o saptamana imi dadea bani sa stau linistit.
A trecut 2 saptamani l-am sunat si el mi-a spus ca numi imi va da nici un ban si sa fac ce vreau ca doar masina este a mea , el a luat in schimb la masina 7500 euro dintre care eu nu am vazut nimic din ce a facut ei .
Eu avand cartea de vizita al presupusului cumparator lam sunat si i-am spus sa vina pana la mol ,, La mol mi-am luat masina mea fara sa mai dau explicati la nimeni ... Ca urmare baiatul a facut denunt la politie si eu am masina sechestrata din august 2009 .
Eu cu presupusul client nu am avut nici o data o intelegere ..

PS..acesta este certificatul de propietar al autoturismului meu.
[ link extern ]
Masina a fost ridicata de la mine ma aflam la Rar brasov pentru a vinde masina cu toate actele necesare , atunci mi sa adus la cunostinta ca masina este data furata in bucuresti , ... nr la sasiu este ZAR93700005162508 este o alfa romeo GT din 12/2004 ....[ link extern ]
Pai prevederile ar fi ca dosarul nu este clar si domnul procuror mi-a respins cerea de am da autoturismul inapoi . Dupa cum considera domn procuror ia zis la avocata mea ca el considera ca, masina este a lui baiatul acela care avea o cheie in mana .
Dar eu nu am facut la nimeni nici un contract de vanzare cumparare..
Cand am luat suma de 3000euro inainte am retinut 1 cheie si certificatul de propietar de la masina mea . Cand mi se dadea suma de 6000euro restul care trbuia sa-mi dea urma sai dau a 2 chei si restul de acte + o radiam in italia , nu mi sa dat si eu am considerat ca este un abuz de incredere si mi-am luat autoturismul inapoi ...
Masina mea se afla la sediul de politie din bucuresti , inpreuna cu toate actele si 2 chei originale .
Mai ma poate sfatui si pe mine cineva ?
Cum adica daca detin si normal ca am toate ratele care imi vin la banca in fiecare luna chiar si azi mi-a venit prin posta + ca eu sant in documentele la masina ca find propietar si in paranteza mic jos este scris ca este ipotecata masina .
Avv mea are ceva facut la mana de politia din romania precum mi-a retinut masina la ei pe baza dosarului + 2 chei si actele in original toate .
Tovarasu (fostul) meu acel baiat care i-am incredintat masina nu avea la mana nici un fel de act de vanzare cumparare ,, el a vandut masina pur si simplu fara act fara nimic acelui Client el mi-a spus mie ca e un potentia client .. atita tot , la care el la ora actuala zice ca el a fost intermediar si sustine ca pe suma de 3000 de euro eu i-am vandut masina lui inegral masina find afla romeo GT din 2004 fuul optional care eu am platito 13500 euro , in rate cei drept si la ora actuala mai platesc rate fara a avea nimic in mana ... Ce sa fac sa mai platesc ?
Răspuns la discuția Condus in afara tarii
Buna eu stau in Italia de multi ani pot sa-ti spun ce si cum aici , doar nu este nevoie de permis european o data ce ai acel permis in plastic in italia poti conduce cat vrei tu si ani daca stai aici singura chestie ,atentie ca-ti iau puctele si aici chair de ai permis romanesc