Buna seara eu am o mare problema cu Justitia Romaniei sa va prezint cum stau lucrurile ::
In anul 2008 prin august am venit acasa cu masina mea personala luata in lizing din italia , un prieten bun am copilarit inpreuna mi-a spus cat vreau pe masina am spus 9000euro bun el dupa 1 zi a venit cu suma de 3000 euro si mi-a spus sai dau masina numai cu o cheie urmand cand imi da restul de bani sa ai intemeiez si actul de vanzare cumparare pe masina am spus ok.
La aproape 1 luna ma sunat si mi-a spus ca a gasit un potentia client am fost la fata locului si am cunoscut pe un baiat laur au avut loc niste discuti de bani la care eu nu am facut asa caz ca nu ma interesa asa mult , stind ca mai trebuie sa-mi dea suma de 6000 de euro .
Bun la care prietenul meu a zis ca in cateva zile se achita de mine eu am zis ok mai astept , a urmat un tel la prietenul meu dupa vro 7 zile sperand ca-mi da bani ....el mi-a raspuns ca el nu mai imi da nici un ban si ca daca vreau sa ma duc sa-mi iau masina de la ala care lam vazut eu cand am avut loc niste vorb mai sus mentionate,,
Eu am procedat asa avand biletul de vizita al lui baiatul care ia dat masina ia-m dat tel sa ne intalnim , pentru a imi recupera masina si normal baiatul a venit eu mi-am luat masina inapoi find propietar si la ora actuala .
Anul asta am venit cu masina din nou in tara , am vrut so vand am fost cu ia la rar si mi sa adus la cunostinta ca masina e furata pe teritoriul romanie bun .
Acuma am inteles ca prietenul meu a vandut masina cu suma de 7500 euro si mie nu mai mi-a dat nimic .
(Propietarul ) sai zic asa nustiu ? a facut o plangere penala ca i sa furat masina :O
cum nustiu doar cu o cheie in mana dar nu aici vreau sa ajung lasa sa aibe pile,,acuma eu am fost inchis 1 zi pentru furt calificat 208cp 209cp + de asta procurorul mi-a respins cererea mea sa-mi preadea autoturismul meu inmatriculat inca in italia :O cum de a luat asa o decizie doml procuror nustiu vazand ca lucrurile sant limpede fiecare trebuie sa dea bani unul la altul si gata ,,
Acuma eu vreau ca Joi sa inaintez la Tribunalul de la Haga pentru drepturile omului din moment ce Justitia imi retine abuziv masina propietate personala (banci)
1-Nu va faceti probleme ,nu sunteti singurul ,nu sunteti ultimul in aceasta situatie.Cunosc speta identica cu 2 masini aduse din Germania in 1998 care stau pe dreapta de la situatie identica.
2-Pana la Haga aveti posibilitatea sa solutionati mult mai repede in tara,prin furturi auto.Foarte suspect maniera de incheiere contract de vanzare-cumpare de catre primul pretendent la masina dvs ,care nu a fost decat in poseia unei chei fara documentele de insotire si de provenienta ale masini.
Tovarasu (fostul) meu acel baiat care i-am incredintat masina nu avea la mana nici un fel de act de vanzare cumparare ,, el a vandut masina pur si simplu fara act fara nimic acelui Client el mi-a spus mie ca e un potentia client .. atita tot , la care el la ora actuala zice ca el a fost intermediar si sustine ca pe suma de 3000 de euro eu i-am vandut masina lui inegral masina find afla romeo GT din 2004 fuul optional care eu am platito 13500 euro , in rate cei drept si la ora actuala mai platesc rate fara a avea nimic in mana ... Ce sa fac sa mai platesc ?
Prezentare neinteligibila.
Daca nu detineti document prin care sa va fi asumat responsbilitatea de plati ,
incetati a mai plati.
Pentru sumele financiare achitate pana in prezent ca si rate ,detineti documente justificative legale?
Cum adica daca detin si normal ca am toate ratele care imi vin la banca in fiecare luna chiar si azi mi-a venit prin posta + ca eu sant in documentele la masina ca find propietar si in paranteza mic jos este scris ca este ipotecata masina .
Avv mea are ceva facut la mana de politia din romania precum mi-a retinut masina la ei pe baza dosarului + 2 chei si actele in original toate .
Datorie
ionut2011
Doresc niste raspunsuri la o problema. Am cumparat de la cineva o masina......si am cazutde acord sa o platesc in rate ....cate 500 euro pe luna. Am facut un ... (vezi toată discuția)