Da dupa cum am spus eu am luat suma de 3000euro de la vecinul meu , si urma sa-mi returneze suma de 6000 euro la un timp de 1 luna ne-am inteles la voce, vecinul meu dupa un timp ma sunat spunandumi sa vin la un fast fod ca sar putea sa fi gasit un potential cumparator la autoturismul meu .
Eu mam dus la fast fod am cunoscut presupusul cumparator , la care vecinul meu mi-a spus ca el face pe intermediarul sa-si scoata si el ceva din vanzarea masini si mi-a zis sa stau acolo ca o statuie ca se ocupa el de vanzare si la urma imi returneaza suma de 6000 euro .
La care vecinul meu mi-a spus ca dupa o saptamana imi dadea bani sa stau linistit.
A trecut 2 saptamani l-am sunat si el mi-a spus ca numi imi va da nici un ban si sa fac ce vreau ca doar masina este a mea , el a luat in schimb la masina 7500 euro dintre care eu nu am vazut nimic din ce a facut ei .
Eu avand cartea de vizita al presupusului cumparator lam sunat si i-am spus sa vina pana la mol ,, La mol mi-am luat masina mea fara sa mai dau explicati la nimeni ... Ca urmare baiatul a facut denunt la politie si eu am masina sechestrata din august 2009 .
Eu cu presupusul client nu am avut nici o data o intelegere ..
PS..acesta este certificatul de propietar al autoturismului meu.
[ link extern ]