avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu02

Activitate sergiu02

Buna , Doresc sa urmez un curs de Operator introducere si validare date , autorizat de cnfpa (initiere ) si as dori sa aflu daca firma la care lucrez ma poate angaja pe baza acestei diplome ( certificat ) autorizat. Repet este un curs de initiere dar este autorizat. Va Multumesc Anticipat.
Buna ziua , am o problema si sper ca cineva ma poate ajuta.

Intr-o zi am lipsit de la locul de munca , iar acum vreau sa depun o cerere la birou , pentru a-mi aproba o zi de concediu de odihna . Din cate stiu eu angajatul beneficiaza de jumatatea zileleor de concediu de odihna , iar de restul beneficiaza firma , doar ca firma nu ar prea vrea sa imi aprobe.
As dori sa stiu daca intradevar beneficiez de acele zile de concediu , iar daca da as dori o dovada cum ca as beneficia , deoarece le-as arata celor de la birou ca , cu adevarat beneficiez .
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția concediu medical ...
Ok Va Multumesc Foarte Mult pentru informatiile oferite !
Buna ziua ,
Sper sa ma puteti ajuta in urmatoarea mea problema .
Acum 1 luna si jumatate m-am angajat la o firma cu toate actele in regula... chiar m-a uimit seriozitatea lor dupa nici o zi aveam copia dupa contractul individual de munca , aseadar prin acest lucru imi dau seama ca sunt destul de seriosi , aseadar dupa 1 luna si jumatate m-am imbolnavit , si mi-am scos concediu medical . Pe acel concediu scrie cum ca ar fi "URGENTA" interventie chirurghicala . Intrebarea mea e urmatoare imi va fi platit concediul ? deoarece am doar de 1 luna si jumatate n campul munci ?
Fiind de urgenta ar trebui sa fie platit 100% .