Sincer sa va spun nu stiu sigur s-a pus problema insolventei in prima faza apoi ea inca figura cred ca dupa parerea mea a fost o miscare ca sa zic asa intre sefi ce au vrut sa faca nu stiu.si executarea judecatoreasca silita nu am putut face nimica nu am obtinut suma de bani sau acel avocat nu m-a reprezentat cum trebuie nu stiu ce sa va zic si nu vreau sa ramana asa ca totusi sunt banii mei munciti.
Firma intrase in insolventa apoi se auzise ca ar mai exista,problema se pune ca am actionat cu un avocat am executare judecatoreasca pt bani si nu am obtinut nimica si daca se poate vreau si eu o adresa ceva unde sa ma adresez.Va Multumesc:)
Buna ziua!! Am lucrat acum ceva timp la o firma de trasport calatori aceea firma a intrat in insolventa si eu aveam de primit salariu pe 5-6 luni in jur de 6000 de lei vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac ca sa pot sa intru in posesia banilor asta in caz ca se mai poate? Va Multumesc
legat de locurile mele de munca precedente vechimea mea in domeniu ce si unde am lucrat.imi afecteaza acest lucru daca cei de la Hidroconstructia vor sa ma cheme inapoi dar am cautat firma pe net si am vazut ca are undeva la 12-14 angajati fata de ce era la locul meu de munca 400 si mie cam teama de aceste aspecte legate de acea fisa.
Problemea mea se pune in felul urmator am lucrat la Hidroconstrucita si de cateva luni sunt in somaj bagat de cei de la firma mi-am trimis un CV la o alta firma in cautarea unui loc de munca,cei de acolo mi-au dat sa completez pe mail o fisa de angajare.Vreau sa stiu si eu ce reprezinta aceasta fisa de angajare?? va rog mult sa ma ajutati va multumesc!!!
da dar eu dobanda o am pusa pana in 1997 acest CEC fiind unul cu castig de autoturisme erau catalogate altfel de alte CEC-uri Nu puteam ridica aceasta suma pana cand se termina acest joc al castigului cum se explica asta dar daca fac o plangere la OPC nu ies mai bine asa macar sa fiu linistit sa ma impac cu ideea.
da intr-adevar cu acel CEC este situatia dar ce suma mai valoreaza in momentul de fata tinand cont ca in 1987 reprezenta doua salarii suma nu era una mica si de ce nu imi lichideaza acest CEC??? Si CEC Bank nu imi inchide acest CEC nu s-au folosit tatia ani de banii mei??
se adauga infaltia la suma de 8000 cum ati spus dvs adunata cu 2,2% ajungem undeva la 8176 si se calculeaza la suma de 8176 sau la suma de 8000???? adica 8176+1.1=8265 si merg asa in continuare sau calculez la suma de 8000 de lei si inflatia din anul respecti din 98" 99" 00" 01"???