avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de angajare

Problemea mea se pune in felul urmator am lucrat la Hidroconstrucita si de cateva luni sunt in somaj bagat de cei de la firma mi-am trimis un CV la o alta firma in cautarea unui loc de munca,cei de acolo mi-au dat sa completez pe mail o fisa de angajare.Vreau sa stiu si eu ce reprezinta aceasta fisa de angajare?? va rog mult sa ma ajutati va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 20 Martie 2013
Cred ca este o cerere de angajare ... ce date continea acea cerere?
legat de locurile mele de munca precedente vechimea mea in domeniu ce si unde am lucrat.imi afecteaza acest lucru daca cei de la Hidroconstructia vor sa ma cheme inapoi dar am cautat firma pe net si am vazut ca are undeva la 12-14 angajati fata de ce era la locul meu de munca 400 si mie cam teama de aceste aspecte legate de acea fisa.
Nu are de ce sa va fie teama legat de aceste aspecte ... este un formular care nu va afecteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la/cu afofm levi78 levi78 Buna ziua,subsemnatul B.S.Andras somer,beneficiar al ajutorului de somaj am o problema la agentia din Sf.Gheorghe-Covasna. Problema si/sau nelamurirea mea ... (vezi toată discuția)
Urgent: concediere sau macar asa mi s-a spus clauditza_2kz clauditza_2kz Buna seara! Astazi, in urma unei discutii mai aprinse cu sefa mea si a unei sedinte la care eu nu am participat (nu am fost invitata) mi s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala campina Bogdanb999 Bogdanb999 Buna ziua ! Cam prin iunie anul trecut parintii mei au divortat , dupa mai multe certuri.... Am fost demoralizat o perioada si am simtit nevoia sa vorbesc cu ... (vezi toată discuția)