avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fisa medicala Campina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fisa medicala Campina

Buna ziua ! Cam prin iunie anul trecut parintii mei au divortat , dupa mai multe certuri.... Am fost demoralizat o perioada si am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva. Am cautat mai multi psihologi , dar toti ma putea programa numai peste o luna -doua . Negasind psihologi am zis sa vorbesc cu un psihiatru , nestiind exact ce inseamna asta , am zis ca nu am nimic de pierdut . Am tinut o conversatie cu domnul psihiatru din care acesta a dedus ca eram in depresie si ca am niste ganduri obsesive deoarece eu eram suparat si ma gandeam mai mereu ca familia mea nu va mai fi niciodata la fel si parca ma invinovateam pe mine ca nu am putut face nimic. Acesta mi-a facut o fisa la el , mi-a dat o reteta cu nu stiu ce pastile si o foaie pe care sa o duc medicului de familie . Pastilele le-am cumparat , dar nu le-am luat , mi-a fost intr-un fel teama sa iau asa ceva ... aveam nevoie doar sa vb cu cineva despre cum ma simt si negasind un psiholog , in nestiinta de cauza am fost la psihiatru. Dupa ceva timp am fost la psiholog , ma mai linistisem , ma obisnuisem cu ideea ca familia mea nu va mai fi niciodata o familie si eu nu am putut face nimic. Psihologul mi-a explicat ca nu sufar de nici o boala mentala si a fost doar ceva de moment , ceva prin care oricine poate trece. Anul acesta am fost la psihiatru sa iau o adeverinta prin care el declara ca nu ma are sub tratament si ca nu sufar de nici o boala mentala si sa o duc medicului de familie . A trecut cam jumatate de an de cand am fost prima data la el si ultima data , in total am fost de doua ori , prima data mi-a dat o reteta cu pastile pe care sa le iau o luna si dupa nu am mai trecut pe la el jumatate de an pana sa imi dau seama ca fisa aia facuta de el ma poate afecta in dorinta mea de a deveni politist .

Acum am o adeverinta care atesta ca nu am nici o boala mentala si nu iau nici un fel de tratament .

Intrebarea mea este : Pentru ca am fost la psihiatru si mi-a dat o foaie in care scria ca am fost in depresie si am ganduri obsesive , dar eu defapt aveam un singur gand care ma macina si nu aveam nici un fel de boala , tinand cont ca dupa mi-a dat o fisa ca nu sufar de nici o boala si nu iau tratament ma poate afecta la fisa medicala de la Politie ?

Mi-am stricat tot viitorul din cauza acestui lucru ? Cei de la examinarea medicala pun accent pe ceea ce scrie in baza de date sau pe testul lor ? Pe fisa de la medicul de familie scrie ca nu am nici o boala , dar imi e teama ca ma vor cauta in baza de date .

In baza de date cred ca apare cv de genul ca am fost o luna sub tratament ....

Astept raspusurile voastre .
Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
Bogdanb999, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:59, 16 Ianuarie 2020
Cand va veti prezenta la examinarea medicala pentru acces la scoala de politie este bine sa explicati dvs. situatia creata, nu sa asteptati sa va verifice in baza de date si sa prezentati documentele pe care le detineti - hartia de la psihiatru si adeverinta de la medicul de familie.
Testele medicale la care veti fi supus vor contine si aspecte legate de situatia pe care o prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. de curand la serviciu mi-a fost gasita la fisa medicala ... Acg194 Acg194 Buna seara. De curand la serviciu mi-a fost gasita la fisa medicala o problema de sanatate, mai exact CMH, fiind boala cronica am inteles ca trebuie declarata ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez - medic curant decedat cna2002 cna2002 De 20 de ani ma tratez la un CMI de neuropsihiatrie din Focsani la domnul doctor Mircea Lazarean. Pe data de 8 ianuarie a decedat si nu pot sa mai dau de ... (vezi toată discuția)
Test poligraf ViorelaD ViorelaD Pot fi supusa unui test poligraf daca iau antidepresive de cca 1 an? (vezi toată discuția)