avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna seara. De curand la serviciu mi-a fost gasita la ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna seara. De curand la serviciu mi-a fost gasita la fisa medicala ...

Buna seara. De curand la serviciu mi-a fost gasita la fisa medicala o problema de sanatate, mai exact CMH, fiind boala cronica am inteles ca trebuie declarata la medicul de familie. Pe viitor cand voi solicita adeverinta medicala, ma va afecta treaba asta daca voi configura cu acea problema de sanatate?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:31, 11 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Pe orice trimitere sau adeverinta v-a fi trecut diagnosticul CMH.Cred ca vi s-a dat o scrisoare medicala pe care trebuie sa o duceti medicului de familie,in baza careia vi se va elibera retete pentru tratamentul de intretinere.
Ce scrie in fisa de aptitudine dupa ce la examinarea medicala ati fost depistata cu CMH. Este vorba de contraindicatie in baza careia ati fost declarata inapta/ apta conditionat in fisa de aptitudine pentru postul pe care il detineti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare boli la angajare roxana69 roxana69 Inainte de semnarea contractului de munca viitorul angajat are obligatia de a anunta angajatorul daca are vreo boala (boala care nu-i afecteza capacitatea ... (vezi toată discuția)
Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii Alex1909 Alex1909 Ce înseamnă că o boală are contraindicatie pentru practicarea unei meserii?Contractul de muncă se va încheia de drept sau poate fi relativă situatia?Am ... (vezi toată discuția)