avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sa procedez - medic curant decedat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa procedez - medic curant decedat

De 20 de ani ma tratez la un CMI de neuropsihiatrie din Focsani la domnul doctor Mircea Lazarean. Pe data de 8 ianuarie a decedat si nu pot sa mai dau de nimeni la cabinet. Dosarul meu se afla la el in cabinet si contine toate datele despre evolutia bolii mele si ce tratamente am urmat. Acum nu stiu ce sa fac pentru ca la alt psihiatru nu pot sa ma duc nici sa-mi iau reteta pentru ca nu am nici un fel de dovezi de ceea ce sufar. Medicamente mai am putine si nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta . Cu multumiri Camelia Grosu
Cel mai recent răspuns: cna2002 , utilizator 23:18, 18 Ianuarie 2024
De obicei,cand un medic de cabinet decedeaza ,un alt medic preia pacientii.Nu aveti un numar de telefon al asistentei unde sa sunati?Mai apoi,trebuie sa fiti inregistrat cu afectiunea neuropsihiatrica si la medicul de familie.Trebuie sa aiba istoricul bolilor dvs..Luati legatura cu acesta.Va poate da trimitere la un alt medic.
Era CMI si el imi facea si dadea retetele. Nu aveam treaba cu medicul de familie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca nu ati avut treaba cu medicul de familie este vina dvs.In mod normal trebuia sa duceti o scrisoare medicala medicului de familie.Eu am diabet si merg ca si dvs. la un medic specialist care imi elibereaza reteta medicala,dar o data pe an imi da o scrisoare medicala catre medicul meu de familie.Medicul de familie trebuie sa aiba tot istoricul dvs. medical.Trebuie sa aiba cunostinta de toate afectiunile de care suferiti si interventiile care vi se fac.De aceea se si numeste medic de familie.Daca ar fi fost informat,acum ati fi avut cum sa va solutionati problema.
Mergeti totusi la medicul de familie,ii expuneti situatia si poate va ajuta cumva.
Nu mi-a dat niciodata scrisoare medicala in toti acesti ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces medic curant - ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia dosarului meu? cna2002 cna2002 Sunt in tratament psihiatric de foarte mult timp. Pe baza unei trimiteri de la medicul de familie m-am dus la un cabinet CMI, respectiv al doctorului Lazarean ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie cyoby67 cyoby67 buna ziua....la cererea unui notar pe care trebuia sa il aduc acasa ,avand nevoie de o procura din partea tatalui meu pentru a cauta la arhiva notarilor niste ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu ... xtreme07 xtreme07 confidentialitatea datelor privind diagnosticul vreau sa stiu daca un doctor de aceasi specialitate care are contract cu casa de sanatate, poate sa-mi vada ... (vezi toată discuția)