Sunt in tratament psihiatric de foarte mult timp. Pe baza unei trimiteri de la medicul de familie m-am dus la un cabinet CMI, respectiv al doctorului Lazarean Mircea din Focsani. De atunci m-a trateaza numai dumnealui, Retetele mi le dadea dumnealui si nu mi-a dat niciodata ceva ca sa dau medicului de familie. Deci in dosarul meu de la medicul de famiie nu apare nimic despre dumnealui. Pe 8 ianuarie, domnul doctor a murit si nu pot dovedi la alt medic psiholog evolutia bolii mele deoarece dosarul meu este inchis in cabinetului domnului doctor. Sun in fiecare zi la cabinet si nici una dintre asistentele dumnealui nu sunt acolo. Nici la cabinet nu este afisat nimic, decat inchis. Mentionez ca domnul doctor a murit de cancer si banuiesc ca era in stadiu avansat pentru ca acum vreo doua luni l-am vazut ras in cap.Nu a stiut nimeni ca are cancer, nici macar asistentele dumnealui si nici psiholoaga. Ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia dosarului meu de la cabinetul domnului doctor pentru ca mai am putine medicamente. Va multumesc, Camelia Grosu