avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deces medic curant - Ce trebuie sa fac ca sa intru in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deces medic curant - Ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia dosarului meu?

Sunt in tratament psihiatric de foarte mult timp. Pe baza unei trimiteri de la medicul de familie m-am dus la un cabinet CMI, respectiv al doctorului Lazarean Mircea din Focsani. De atunci m-a trateaza numai dumnealui, Retetele mi le dadea dumnealui si nu mi-a dat niciodata ceva ca sa dau medicului de familie. Deci in dosarul meu de la medicul de famiie nu apare nimic despre dumnealui. Pe 8 ianuarie, domnul doctor a murit si nu pot dovedi la alt medic psiholog evolutia bolii mele deoarece dosarul meu este inchis in cabinetului domnului doctor. Sun in fiecare zi la cabinet si nici una dintre asistentele dumnealui nu sunt acolo. Nici la cabinet nu este afisat nimic, decat inchis. Mentionez ca domnul doctor a murit de cancer si banuiesc ca era in stadiu avansat pentru ca acum vreo doua luni l-am vazut ras in cap.Nu a stiut nimeni ca are cancer, nici macar asistentele dumnealui si nici psiholoaga. Ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia dosarului meu de la cabinetul domnului doctor pentru ca mai am putine medicamente. Va multumesc, Camelia Grosu
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:11, 19 Ianuarie 2024
Bună dimineața,

Ați primit răspuns aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu aveți altă soluție. Mergeți la medicul de familie și veți primi trimitere la un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez - medic curant decedat cna2002 cna2002 De 20 de ani ma tratez la un CMI de neuropsihiatrie din Focsani la domnul doctor Mircea Lazarean. Pe data de 8 ianuarie a decedat si nu pot sa mai dau de ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Sunt într-o mare dilemă. vreau să cumpăr un apartament de ... davidbeck davidbeck Sunt într-o mare dilemă. Vreau să cumpăr un apartament de la o persoan în vârstă. Prețul este foarte bun. Dilema și îngrijorarea vine de la faptul ... (vezi toată discuția)