Nu vor fi supuse testării următoarele categorii de persoane:
-femeile însărcinate;
-minorii sub 18 ani;
-alcoolicii cronici;
-persoane cu afecţiuni psihice indiferent de diagnosticul formulat în documente medicale;
-persoane aflate sub tratament medical ce nu poate fi întrerupt;
-orice alte persoane despre care expertul apreciază motivat că nu sunt apte pentru efectuarea examinării poligraf.
De asemenea persoanele ce urmeaza a fi examinate cu tehnica poligraf trebuie sa indeplineasca mai multe conditii printre care si aceea de a nu fi sub influenta medicamentelor cu actiune asupra functiilor sistemului nervos central.
am fost la testul poligraf , am luat si documentele cu mine, din care reiese ca sufar de depresie si anxietate si cu retetele de antidepresive si internarea dar doamna nici nu a vrut sa se uite , s-a uitat la mine mi-a zis ca daca merg singura pe strada si ma spal singura pot face testul, si in plus de asta cand m-a intrebat daca am dureri frecvente i-am spus de durerile de la ceafa si a zis ca nu conteaza e de la curent.
A procedat corect? multumesc. daca nu imi este bine testul pot contesta?
Test poligraf - erori
dimex
Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)