multumesc mult pentru raspuns, asa m-am gandit si eu, dar parintii au alungat-o de acolo si i-au spus ca donatia a fost pentru fiu l lor, ea nu era pe contract, si ca nu are nici un drept
ce trebuie sa faca ? nu are nici copie de pe certificatu de deces
Buna ziua, am o prietena care a fost casatorita timp de 16 ani cu un barbat, el a decedat de curand. Nu au avut copii . Casa in care au locuit a fost o donatie din partea parintilor lui dar numai pe numele fiului lor, desi a fost in perioada in care ei erau casatoriti. Ceva de genul ; donam fiului nostru xxx ;
intrebare prietena mea are drept de mostenire de la casa ?
Rude apropiate a barbatului ar fi parintii lui care sant in viata si un frate
multumesc anticipat
Art. 372 - Executarea silita se va efectua numai in temeiul unei hotarari judecatoresti ori al unui alt inscris care, potrivit legii, constituie titlu executoriu.
Somatiile si notificarile sant scrisori de la firma de recuperare ,nu titluri executorii
Buna ziua, in 2005 am luat un credit de 5000 lei pe 10 ani, am platit pana in mai 2009, cand am ramas fara serviciu si nu am mai putut plati
Banca a vandut creanta unei firme de recuperare, care mi-a trimis lunar notificari, somatii etc, Nu am platit nimic , nu am fost actionata in instanta Nu am primit titlu executoriu
intrebare- este prescrisa datoria?
de cand incepe sa curga prescriptia? din 2009 de la ultima plata?
multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, cum spuneam s-a inceput procedura de lichidare, iar administratorul din cate stiu poate fi tras la raspundere,
Va multumesc mult pentru raspuns si ajutor. Administratorul a luat legatura cu lichidatorul desemnat de orc , si incepe procedura de intrare n insolventa a firmei, din cate am inteles nefiind bunuri pe firma , si fiind firma inactiva din 2010 se vor sterge datoriile la finante si creditori,
Se poate asa ceva?