avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate Nicu Lucaci

Activitate Nicu Lucaci

Buna seara as fi si eu interesat de accesarea acestui tip de credit pentru connstructia unie pensiuni, eu detin 6000mp teren intr-o localitte din Jud. Arad, dar pentru inceput nu dispun de finantare proprie, care ar fi pasi de urmat. Am inteles din ce am citit de la dl. Laszlo ca 50% din ivestitie trebuie sa ai, iar aceilalti 50% ii primesti.
depinde la ce te referi, ca daca te referi la marturie mincinoasa acesta isi poate schimba declaratia pana in fata instantei de judecat, iar daca in urma declaratiei respectiva ai suferit vreo paguba, atuncea de poti adresa politiei cu o plangere penala prealabila si cu copii de pe declaratile contradictorii, intrucat trebuie sa dovedesti vinovatia persoanei respective. Daca crezi ca o poti proba merita sa formulezi plangere daca nu nu o formula.
Răspuns la discuția Model Cerere- Ajutor
referitor la cererea Dvs, asemenea model nu exita dar cel mai indicat este sa va prezentati la sediul IPJ si sa va explice cum stau cu cercetarile, iar daca nu aveti timp puteti sa cereti sa va comunice stadiul cercetarilor, dar dureaza cam 2 luni de zile daca nu mai bine.
Răspuns la discuția magazin-bar... in curtea casei!
referitor la intrebarea d-vs va sugerez sa va adresezi organelor de politie cu o reclamatie, pentru a pute interveni si a reglementa problema. Vecina d-vs poate fi sanctionta contraventional la L61/91.