avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin-bar... in curtea casei!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin-bar... in curtea casei!

buna,,,sunt din Babadag...si am o vecina care are magazin in casa:O:O:O si serveste clientii pe geam.plus ca desface si bauturi alcoolice si le serveste la o masa,,,in curte.e posibil asa ceva? cui as putea sa ma adresez in judetul tulcea?unde as putea face o reclamatie?? nu as vrea raul nimanui,,,dar o singura data am cumparat de acolo....iar cand am iesit din curtea respectiva am zis ca nu mai calc in veci acolo...pentru ca erau numai betivi care pe deasupra mai si injurau,,,e chiar dezgustator...
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:26, 25 Octombrie 2009
referitor la intrebarea d-vs va sugerez sa va adresezi organelor de politie cu o reclamatie, pentru a pute interveni si a reglementa problema. Vecina d-vs poate fi sanctionta contraventional la L61/91.
Pentru solutionare este bine de sesizat oficial politia din zona
Vedeti dvs,este bine din start ,sa aveti o pozitie verticala,ori va deranjeaza vecina ca serveste bautura la o masa .. ca erau betivi care pe deasupra mai si injurau,ori -nu as vrea raul nimanui.
Aveti 2 alternative ,fie nu mai achizitionati de la respectiva unitate,fie va asumati responsabilitatea civica ,sesizati politia .
Ca sa va bucurati si sa consumati omleta ,trebuie sa spargeti oualele (asta in cazul in care nu utilizati praf de ou!)
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
Speţa descisă de dumneavoastră este foarte gravă.Într-adevăr poliţia este cea care trebuie să rezolve cazul.Dar,s-ar putea să ajungă la concluzia că cei care consumau băuturi alcoolice erau din anturajul familiei.Adresaţi-vă poliţiei şi DSP!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa autorizatie bar AdrianaIvas AdrianaIvas Vecinul meu are un magazin alimentar si serveste si bauturi alcoolice la pahar,intr-un mediu insalubru.... betivii care frecventeaza acest local tipand si ... (vezi toată discuția)
Patronul unui magazin alimentar serveste alcool clientilor pe spatiul public Cornel91622 Cornel91622 Ce masuri se pot lua impotriva propietarilor de magazine alimentare ce servesc clientilor bauturi alcoolice in afara magazinului sau a curtii in care este ... (vezi toată discuția)
Cum ne readucem linistea scapand de spatiul comercial amenajat la parterul blocului cristian2702 cristian2702 Buna ziua, Va rugam sa ne sfatuiti cum putem retrage autorizatia de functionare a unui magazin gen alimentara, care functioneaza la parterul scarii noastre de ... (vezi toată discuția)