avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lipsa autorizatie bar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lipsa autorizatie bar

Vecinul meu are un magazin alimentar si serveste si bauturi alcoolice la pahar,intr-un mediu insalubru.... betivii care frecventeaza acest local tipand si injurand de dimineata pana seara X-( nelasandu-ma sa ma odihnesc #-o fiindu-i vecina si necerandu-mi acordul...unde anume ma pot adresa pentru a-i face o reclamatie ca nu are autorizatie pentru bar(servire la pahar) ?
Cel mai recent răspuns: AdrianaIvas , utilizator 19:51, 3 Iunie 2010
va puteti adresa primariei,politiei sanitare si chiar fiscului.multa bafta.
I-am facut reclamatie la politia comunitara sectia inspectie si se pare ca vecinul meu are autorizatie de la primarie dand o declaratie in numele meu(ca vecin care este de acord cu activitatea desfasurata de el ) falsificandu-mi semnatura X- ( si folosindu-se de ea....din cate stiu eu asta este fals si uz de fals....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - baruri cu program prelungit pana noaptea viodana64 viodana64 buna ziua , pe o strada din Bucuresti functioneaza mai multe baruri dintre care unul are este lipit de un bloc de locatari ,tin sa mentionez ca blocul nu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)