avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model Cerere- Ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model Cerere- Ajutor


Buna ziua

Ma poate ajuta cineva am si eu nevoie de un model de cerere, am doua dosare in instrumentare la IPJ si de ceva vreme nu am mai primit nici o veste de cum decurg lucrurile iar pentru informatii mi-au spus sa trimit o cerere la ei prin fax sau e-mail sau sa ma prezint acolo, cum nu ma pot prezenta din motive personale trebuie sa trimit acesta cerere.
Ma poate ajuta cineva? Este vorba de un instrumentarea a doua dosare penale sau mai bine zis se chinuie sa adune probe si declaratii pentru a face doua dosare, unul de bancruta frauduloasa si unul de frauda sau evaziune fiscala.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DioDio , utilizator 19:49, 24 Ianuarie 2018
Model de astfel de cerere nu exista! Solicitati pur si simplu in scris sa vi se comunice stadiul dosarelor respective!
B-)
E vorba de o cerere prin care solicitati sa va comunice in ce stadiu se afla cercetarile in dosarul cu nr......., intrucat acestea au inceput la data de.... si pana in prezent nu ati mai primit nicio informatie privind stadiul acestora, pe care bineinteles ca o incheiati cu "deosebita consideratie"
:D

Succes,
Av. Adrian Posdarie
Domnului Comandant al....................

Subsemnat..................................,in calitate de invinuit/parte civila/vatama.........in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr........................,aflat in cercetare la Politia.......... va rog sa imi comunicati stadiul cercetarilor intreprinse de organele de politie in aceasta cauza.
De mai mult de.......................,nu stiu ce s-a mai intamplat in respectiva cauza.
Ultima data cand am avut cunostinta despre cerecetarile intreprinse in dosar urma sa se efectueze.................................
Va multumesc.
Cu respect
.........................


Domnului Comandant al ........................
Solicitati oficial IPJ serviciul economic ,comunicarea stadiului cercetarilor in cauzele cu numarul pe care il aveti in cunostiinta
Cererile le expediati fie in sistem informatic ,fie prin corespondenta cu mandat de confirmare
Va multumesc pentru raspunsuri. As mai avea o intrebare in aceeasi cerere pot solicita si o copie dupa dosar cu ce se afla in el(declaratii etc). Va-s fii recunoscator pentru raspuns.
Cu stima.

Alte discuții în legătură

In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)