avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Activitate gogutza

Activitate gogutza

Suntem un srl cu 2 asociati/administratori, fara datorii. Vrem sa vindem firma si un eventual cumparator a propus sa facem vanzarea prin notar.
Ce pasi presupune vanzarea unei firme prin notar? Aveti cumva idee si ce costuri presupune o astfel de vanzare?
Multumesc.
Discuție Impozite IMM
Pana la urma ce impozit platim in 2010? 16% sau impozit minim sau forfetar sau cum i-o mai zice? Ca intelesesem ca nu vor mai plati impozit forfetar decat firmele cu anumite activitati si acum aflu ca nu e chiar asa, ca platesc toti. Asa e?
Răspuns la discuția Pret transport pe bon fiscal?
Si poate sa apara pretul transportului inclus in una din categoriile mele de produse?
Sau nu conteaza, conteaza doar sa fie pretul pe BF?

Multumesc.
Răspuns la discuția Pret transport pe bon fiscal?
Si daca trec pe bon categorie-pret pt fiecare produs (mentionez ca fiecare suma se regaseste pe ff cu numele produsului in clar) pot sa trec la sfarsit inca o line care sa contina o categorie-pretul transportului?
Sau e musai sa imi programez casa de marcat sa contina special si transportul?
Am un magazin online si livrez catre persoane fizice cu firma de curierat.
Le emit factura fiscala pe care sunt produsele (fiecare produs cu denumire) si pretul transportului. Le emit de asemenea si bon fiscal, pe care produsele sunt trecute dupa categorii (adica am 10 categorii si peste 500 de produse, asa ca am ales sa pun doar categoria la casa de marcat, urmand ca pe factura sa fie fiecare produs in parte).

Problema mea este ca pe factura apare si transportul si pe bonul fiscal nu (am uitat sa programez casa de marcat si pt transport). Este obligatoriu ca pretul transportului sa fie trecut si pe bonul fiscal?