avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate dobrelucia49

Activitate dobrelucia49

Buna ziua,As dori sa stiu daca atunci cand plec in vacanta in strainatate medicul de familie ar trebui sa-mi dea reteta compensata.Acesta spune ca nu poate,el stie motivele si ca atare nu am reteta o luna de zile.Astept un raspuns de la cei avizati,multumesc
Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,DACIA,pe care a dat-o unui nepot cu tot cu actele originale(talon si cartea de identitate).Cand nu s-a mai folosit de ea a dat-o la fiare vechi cu tot cu acte.Cum fac sa o radiez nemaiavad actele originale.Multumesc pentru timpul acordat LUCIA DOBRE
buna seara,mama mea poate radia autoturismul tatalui meu decedat
ma scuzati ,nu prea inteleg.Imi puteti da mai multe detalii.multumesc
as dori un raspuns la intrebarea pusa. va multumesc
in cazul in care sotia este imobilizata la pat si nici nu este capabila sa semneze vreun act,ce se poate face.multumesc
succesiunea se face dupa bunicul meu care a decedat in anul 1992 .Am facut anexa 24 cu toti mostenitorii anul trecut dar nu am putut ajunge cu actele la notar deoarece unul dintre mostenitori a decedat.Persoana decedata a lasat in urma o sotie si patru copii.Intrebarea mea este cine vine acum la succesiune .multumesc
multumesc pentru raspuns
in cazul in care unul din mostenitori a decedat inainte de inceperea actiunii succesorale cine vine la mostenire?sotia supravietuitoare sau copiii decedatului.
am construit in anul 2008 o cladire cu destinatia ´´spatiu comercial´´.Pentru ca treaba nu a mers as dori sa vand cladirea impreuna cu terenul ce o inconjoara.Ce ar trebui sa fac avand in vedere ca acestea sunt incluse in suprafata ce o detin in proprietate si unde se afla si casa in care locuiesc.Totodata as dori sa stiu daca se schimba destinatia cladirii in casa de locuit prin vanzare. multumesc anticipat