Buna ziua,As dori sa stiu daca atunci cand plec in vacanta in strainatate medicul de familie ar trebui sa-mi dea reteta compensata.Acesta spune ca nu poate,el stie motivele si ca atare nu am reteta o luna de zile.Astept un raspuns de la cei avizati,multumesc
Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,DACIA,pe care a dat-o unui nepot cu tot cu actele originale(talon si cartea de identitate).Cand nu s-a mai folosit de ea a dat-o la fiare vechi cu tot cu acte.Cum fac sa o radiez nemaiavad actele originale.Multumesc pentru timpul acordat LUCIA DOBRE
succesiunea se face dupa bunicul meu care a decedat in anul 1992 .Am facut anexa 24 cu toti mostenitorii anul trecut dar nu am putut ajunge cu actele la notar deoarece unul dintre mostenitori a decedat.Persoana decedata a lasat in urma o sotie si patru copii.Intrebarea mea este cine vine acum la succesiune .multumesc
in cazul in care unul din mostenitori a decedat inainte de inceperea actiunii succesorale cine vine la mostenire?sotia supravietuitoare sau copiii decedatului.
am construit in anul 2008 o cladire cu destinatia ´´spatiu comercial´´.Pentru ca treaba nu a mers as dori sa vand cladirea impreuna cu terenul ce o inconjoara.Ce ar trebui sa fac avand in vedere ca acestea sunt incluse in suprafata ce o detin in proprietate si unde se afla si casa in care locuiesc.Totodata as dori sa stiu daca se schimba destinatia cladirii in casa de locuit prin vanzare. multumesc anticipat