avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune (mostenitor decedat inaintea dezbaterii)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune (mostenitor decedat inaintea dezbaterii)

in cazul in care unul din mostenitori a decedat inainte de inceperea actiunii succesorale cine vine la mostenire?sotia supravietuitoare sau copiii decedatului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:30, 21 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru raspuns
ce inseamna inaintea actiunii succesorale ?
cel ce urma sa mosteneasca, a decedat inainte sau dupa cel a carui mostenire se discuta ?
sotia il mosteneste pe sot oricum, ce conteaza e daca la data decesului sau era mostenitor sau nu al celui decedat.

~ Conținut șters la cerere ~
succesiunea se face dupa bunicul meu care a decedat in anul 1992 .Am facut anexa 24 cu toti mostenitorii anul trecut dar nu am putut ajunge cu actele la notar deoarece unul dintre mostenitori a decedat.Persoana decedata a lasat in urma o sotie si patru copii.Intrebarea mea este cine vine acum la succesiune .multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune Elleny Elleny Este urmatoarea speta: In urma decesului lui A si B, a ramas o masa succesorala neimpartita celor 4 copii ai lor. Ulterior mortii celor doi (A si B) decedeaza ... (vezi toată discuția)
Sotul supravietuitor are dreptul la mostenirile ,,primite'' de sotia decedata??? C_CRISTINA C_CRISTINA In aceeasi casa locuiesc 2 familii: bunicii (din partea mamei), parintii si cei 2 copi majorii, casa apartinand bunicilor. Mama (fata bunicilor) moare. Nu se ... (vezi toată discuția)
Cat ii revine nepotului si cat fiicei supravietuitoare luminitacoman luminitacoman Subiect: Nora isi mosteneste socrii ? Buna seara. Nora isi mosteneste socrul? Sau transmiterea mostenirii se face pe linie descendenta? Bunicul meu a ... (vezi toată discuția)