avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,DACIA,pe ...

Buna seara,tatal meu care a decedat a avut o masina ,DACIA,pe care a dat-o unui nepot cu tot cu actele originale(talon si cartea de identitate).Cand nu s-a mai folosit de ea a dat-o la fiare vechi cu tot cu acte.Cum fac sa o radiez nemaiavad actele originale.Multumesc pentru timpul acordat LUCIA DOBRE
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:02, 6 Martie 2023
Dupa decesul tatalui a fost dezbatuta succesiunea?
Nepotul nu detine document justificativ pentru predare auto la unitate specializata?
Exista procedura de radiere auto conditionat de fiecare situatie in parte
Daca tatal dv este decedat pe rolul cui figureaza auto?
Reveniti cu precizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)