Deci, revin tot eu cu aceeasi problema... am citit pe un site despre declaratia 220 acest lucru:
"PFA care realizeaza venituri din activitati independente din diverse surse trebuie sa depuna o declaratie estimativa pentru fiecare venit dobandit."
(sursa:
[ link extern ] )
Situatia mea este la fel ca anul trecut, am venituri din activitatea PFA si venituri din chirie. Ce vrea sa spuna ce am citat eu mai sus: ca trebuie o declaratie estimativa pentru venitul din actrivitatea PFA si alta pentru venitul din chirie?
Pana la urma, din cate am inteles, in declaratia 200 trec atat venitul din PFA cat si venitul din chirii din anul 2013. OK, pana aici e clar.
Raman cu aceeasi nelamurire de anul trecut: In declaratia 220 ce trec pana la urma? Doar venitul din PFA? Sau si cel din chirii? (pe forumular vad casute de declarat si una, si cealalta, dar nu vad sa existe casute diferite pentru a trece separat si veniturile din fiecare sursa, deci ce fac, le insumez?...)
In declaratia 600 nu trebuie sa trec decat suma minima care am inteles ca s-a marit.
Si mai am 392B pentru TVA.
Au mai aparut si alte minuni de declaratii obligatorii si urgente?