avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate gaby1987

Activitate gaby1987

Răspuns la discuția inselat
si in cazul in care nu am incheiat c.v.p,pt ca l am vandut in targ,unui necunoscut,deci nu mai am cum sa fac dovada ca scuterul nu se mai afla in posesia mea,ce as putea risca?
Răspuns la discuția inselat
va multumesc!
Răspuns la discuția inselat
Si as putea intra la complicitate daca l am vandut intre timp,,,,totusi nu mi a aratat niciun act.
Răspuns la discuția inselat
problema este ca cel de la care am cumparat este plecat in anglia...cel care sustine ca are factura mi a adus la cunostinta ca bunul este al sau,dar nu mi a prezentat niciun act doveditor dar mi a zis ca in max 4 zile vine cu factura ,,intre timp yo am vandut bunul...risc sa intru la complicitate?
Răspuns la discuția help
nu mi s a prezentat nimic in timpul anchetei.doar am dat o declaratie...cum pot sa aflu daca si cum s a solutionat cazul?
Răspuns la discuția inselat
am cumparat un scuter de la un magazin,patronul nu mi a dat factura, dar am incheiat un contract de vanzare cumparare,cu martori.apoi a venit cineva si mi a zis ca sccuterul este al lui dar nu mi a prezentat niciun act,spunandu mi ca vine in 4 zile cu factura si cu toate actele.eu in perioada asta am vandut scuterul,la negru...si acum am fost chemat la audieri,dar nu stiu in ce calitate.risc ceva?

Discuție inselat
in cazul in care am fost inselati de proprietarul unui magazin,in sensul ca yo am cumparat un bun cu,contract de vanzare cumparare si alta persoana a achizitionat acelasi bun dar cu factura fiscala.intre timp yo am vandut bunul,si acum am fost chemat la declaratii....ce risc?
Discuție help
pls...help...am fost chemat acum 2 ani la D.N.A,martor intr un dosar legat de permisul de conducere...am fost audiat intrun mod foarte dur si drept urmare am cedat si am declarat ca am dat spaga la oras,de 2 ani nu am mai primit nimic...mai risc ceva?
Răspuns la discuția va rog ajutati ma
nu am stiut cand l am achizitionat,dar apoi mi s a adus la cunostinta verbal,fara acte,de adevaratul proprietar,nu am crezut si drept urmare l am vandut.mentionez ca in momentul cand mi s a adus la cunostinta,nu mi s a prezentat niciun act din care sa rezulte ca cele spuse de adevaratul proprietar sunt adevarate...ce risc?
Răspuns la discuția va rog ajutati ma
am incheiat un contract de vanzare cump,scris,,cu martori