pls...help...am fost chemat acum 2 ani la D.N.A,martor intr un dosar legat de permisul de conducere...am fost audiat intrun mod foarte dur si drept urmare am cedat si am declarat ca am dat spaga la oras,de 2 ani nu am mai primit nimic...mai risc ceva?
Daca ati fost chemat la audieri in calitate de martor, teoretic nu aveti ce sa patiti, insa daca nu stiti stadiul lucrarilor, este inca prematur sa credeti ca nu mai riscati nimic...informatiile dvs. sunt prea putine ca sa puteti primi un raspuns exact.
Solicitati autoritatii care a dispus audierea dvs sa comunice stadiul cercetarilor,
eventual concluzia finala
In raport de hotararea finala,exista variantele ca dvs fie,sa fiti audiat de catre instanta,fie sa nu mai fiti solicitat in acea cauza.
Raspunderea penala a dumneavoastra are ca obiect infractiunea de dare de mita.
Exista doua cazuri de impunitate : constrangerea
si autodenuntarea , inainte ca organele judiciare sa fie sesizate.
(ultima dintre variantele mentionate v-ar fi ajutat, in sensul exonerarii de raspundere penala)
Interesati-va da stadiul actelor de cercetare, intrucat urmarirea penala nu are caracter public.
Santaj
hoream
Sunt subiectul unui santaj. Sunt santajat de catre asociatul meu sa renunt la toate drepturile mele in firma ca altfel face un denunt cum ca un alt prieten ... (vezi toată discuția)