avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Activitate mary71

Activitate mary71

Buna seara.Va intreb ce se poate intampla daca la un credit de nevoi personale cu ipoteca nu asi mai plati asigurarea ipotecii.Mentionez ca am platit si voi plati la timp toate ratele catre banca .Asigurarea pe ipoteca am platito doar un an.Va multumesc!
Răspuns la discuția inchidere de cont
Am urmat intocmai sfaturile celor care mi-au raspuns si am reusit.Va multumesc, in mod deosebit d-lui .Mult succes !!!!!!!
Buna seara.Am un credit ipotecar de nevoi personale pe 10 ani.La intocmirea dosarului nu am semnat nici o asigurare, doar contractul.Acum dupa 2 ani de plata (am platit la timp toate ratele) am primit un telefon ca asi avea de platit si o asigurare pe ipoteca.Este normal??? Mentionez ca nu am primit nici o polita de asigurare.

va multumesc.
Buna seara.Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in urmatoarea situatie:am cumparat in rate prin banca un televizor in 2003 iar in 2006 am achitat suma integral inainte de termen.Acum in 2009 am primit de la banca o instiintare ca voi fi data in judecata daca nu achit suma de 800 RON ceea ce reprezinta taxe de administrare cont care cica nu a fost inchis . Mentionez ca eu nu mai detin nici un act, dar la banca in extrasul de cont apare ca am achitat integral.

Va multumesc.