avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu asigurarea la credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu asigurarea la credit

Buna seara.Am un credit ipotecar de nevoi personale pe 10 ani.La intocmirea dosarului nu am semnat nici o asigurare, doar contractul.Acum dupa 2 ani de plata (am platit la timp toate ratele) am primit un telefon ca asi avea de platit si o asigurare pe ipoteca.Este normal??? Mentionez ca nu am primit nici o polita de asigurare.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 08:35, 27 Octombrie 2009
Este posibil sa fie stipulata in contractul de credit obligatia de a incheia o asigurare.
Rolul acesteia este important.Daca bunul ipotecat piere,banca intra in posesia indemnizatiei de asigurare si astfel obligatia dv. este stinsa.
Pentru a plati primele de asigurare este necesara existenta contractului de asigurare si neaparat semnatura proprietarului,in calitate de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata asigurarii creditului mary71 mary71 Buna seara.Va intreb ce se poate intampla daca la un credit de nevoi personale cu ipoteca nu asi mai plati asigurarea ipotecii.Mentionez ca am platit si voi ... (vezi toată discuția)
Credit europe, credit ipotecar problema asigurari. paperboy paperboy Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema legata de asigurarile de viata si imobil incheiate pentru un credit ipotecar la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)