avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Noxa_Kitty

Activitate Noxa_Kitty

Mda, intr-aevar, e pacat, nu se incurajeaza deloc familia in tara asta si eu numai de procese nu stau cu sotul plecat de langa mine... Ar trebui facuta o petitie sau ceva si inaintata guvernului.
Răspuns la discuția Mostenire din partea mamei
Imi permit sa va mai adresez o intrebare
DIn parintii soacrei mele, mai traieste doar tatal, ei avand 5 copii, dintre care in viata mai sunt doar 3. Nu s-a facut succesiunea dupa mama soacrei mele cand soacra ma traia, nici acum nu este facuta. In cazul in care se face succesiunea, copii soacrei mele (sotul si sora) au drept de succesiune alaturi de fratii soacrei mele sau nu? Daca da, au dreptul sa ceara ei sa se faca succesiunea? Multumesc anticipat.
Buna ziua.
Intr-o situatie similara sunt si eu. Am o fetita de 1 an si 8 luni si un baiat de 3 luni. De ce nu pot beneficia de 2 indemnizatii? Si de ce sa renunte sotul la serviciu ca sa ia si el indemnizatie pentru al doilea copil - daca ar fi posibil? Nu e normal!! Atat timp cat indeplinesc conditiile, nu ar fi normal sa iau pentru ambii copii? Pentru ce a mai castigat acea mama care avea tripleti lupta cu statul, daca nimic nu s-a schimbat? Au bagat o lege pentru gemeni si tripleti, dar pentru cazurile asemenea mie nu s-au gandit? Ce ar trebui sa fac? Sa ii dau si eu in judecata?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Da, multumesc, voi urmari acel subiect.
Răspuns la discuția Mostenire din partea mamei
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri.
Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns.
Socrii mei aveau un apartament cu doua camere si un teren arabil de 5 ha, soacra mea a murit acum 2 ani de zile si au ramas socrul, sotul meu si sora lui sa faca succesiunea, sau cum s-o numi, dupa mama. Ce risca daca inca nu au facut succesiunea? In ce modalitate sa imparte totul, cat la suta ia fiecare? Si daca socrul meu se recasatoreste si mai face un copil, cum o sa se imparta totul dupa moartea lui? Imi cer scuze pentru eventualele greseli de exprimare, nu ma pricep deloc la acest domeniu. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Buna ziua!
Am si eu o intrebare: am o fetita de 1 an si 8 luni si un baiat de 3 luni. In cazul in care a existat cazul acela cu cele 3 gemene a caror mama a castigat lupta cu statul si a primit 3 indemnizatii, s-a modificat ceva, adica eu am posibilitatea sa primesc doua indemnizatii, avand in vedere ca au amandoi sub 2 ani? Multumesc anticipat.