daca mama este studenta in anul I si a nascut in noiembrie,poate beneficia de acea indemnizatie?precizez ca dna este la a doua facultate,prima terminind-o in 2003,iar anul acesta a inceput inca una.din ce am inteles din lege,trebuie sa aiba 12 luni de studentie sau ne inselam?a intrerupt un an pe cartea de munca-demisie- inainte de aceasta a doua facultate.multumesc
ideea e ca ei vor sa lase totul baiatului meu care are 5 ani-nu am nimic impotriva-si ca batrini se intrebau daca in lipsa copilului lor por face asta si cum?
ce ar fi mai indicat?
testament?donatie?
e prea mic stranepotul pentru a fi numit mostenitor?
mama a decedat acum 7 ani,fiind singurul copil al bunicilor mei.eu nu mai am surori sau frati,parintii mei au divortat de 20 de ani.in urma decesului mamei,cine mosteneste pe parintii ei-bunicii mei materni?
precizez ca din urma bunicilor raman paminturi pe numele fiecaruia-nu titlu comun,casa si teren aferent ale bunicii mele,apatament comun ambilor bunici.daca mama e decedata,mostenesc eu si fratii bunicilor?
sau doar eu?pot ei face act de donatie sau testament in favoarea fiului meu minor?
multumesc.da sint eu martor-in ziua respectiva faceam cumparaturi pentru inceputul gradinitei cu sotul si copilul,iar in acest timp ne-a sunat si socrul...
asa cum v-am explicat pe 28 oct,am primit o noua citatie la rutiera ieseana,dar de aceasta data scrie si data presupusei usoare tamponari...5 septembrie 2009.asa cum m-au sfatuit dna av m.vasilescu si dl cioan,am cautat inscrisuri,martori si am gasit urmatoarele...cautind site-ul de locuri de munca de unde patronul firmei sustine ca are cv sotului,care nu corespunde decit ca adresa,in rest nimic nu este adevarat la activitate profesionala,am gasit faptul ca acest angajator a postat anuntul de angajare sofer pe data de 8 septembrie 2009,valabil pina pe 14 septembrie 2009.Cu alte cuvinte,sotul s-ar fi prezentat la un interviu cu mult inainte ca anuntul de angajare sa fie postat!diferenta de 3 zile intre presupusa usoara tamponare si anuntul angajatorului...Poate fi acesta un punct in favoarea noastra?
pentru ca asa cum agentul sustine ca cv este al sotului,asa putem arata ca postarea anuntului de angajare este ulterioara accidentului...va multumesc
va multumesc pentru sfaturi,sper sa se rezolve,desi dl agent este mai mult decit infumurat si recalcitrant la declaratiile mele...sotul poate da declatatie la un alt post de politie?in plus,nimic din ceea ce am declarat eu la politie acum mai bine de o luna nu a dorit sa noteze politistul
am uitat sa precizez,masina patronului nu are nimic,cealalta masina are un far spart.iar plingerea a facut-o soferul firmei...agentul mi-a zis ca de ce nu dau asigurarea de la masina mea,iar eu i-am raspuns ca asta este o ilegalitate si la expertiza se vede diferenta dintre un opel si o dacia papuc...chiar nu inteleg ce vor,de fapt
exact acest lucru am intrebat si eu patronul...in momentul in care a instrainat masina,chiar si pentru probe celui care a sustinut interviul pentru postul de la firma dumealui,de ce nu a incheiat un proces verbal de [predare primire a autovehiculului?
ceea de prezinta domnia sa,un interviu scris de el intr-o agenda si un cv luat de pe net care nu corespunde realitatii,eu nu le consider probe...atit timp cit nu poate prezenta nimic semnat si de sotul meu.chiar dac si soferul firmei sustine acelasi lucru.l-am intrebat de fata cu agentul daca poate prezenta o conventie intre el ca firma sau patron si sotul meu?(care nu avea ce cauta acolo)si a spus ca nu.pe de alta parte l-am intrebat de ce soferul sau nu a rezolvat accidentul soldat cu pagube materiale-un far spart-amiabil prin rca si de unde stiu eu ca nu chiar soferul dumnealui a izbit masina....da,avem martori,in primul rind eu si apoi parintii,comandantul...si noi ne-am intrebat dc nu s-a trimis citatia la unitate,de vreme ce eu personal am dat adresa,iar comandantul a sustinut si domnia sa adresa unitatii?
un pv,din cite stiu,se trimite in termen de o luna de la fapta,altfel e nul ,sau ma insel?
avind in vedere ca acum apare stabilit accidentul pe 5 sept iar prima citatie a fost pe 20 si cea de a doua cu data de 3 noiembrie ac?sotul meu vrea sa se prezinte la postul de politie unde se afla acum pentru a declara ca nu stie despre ce accident este vorba,mai ales ca este implicata masina unei firme cu care nu a avut contact
buna ziua! am o problema legata de politia rutiera...in septembrie ac,am primit o citatie pe numele sotului meu la politia rutiera iasi...deoarece sotul,cadru militar era in aplicatii,am avut buna credinta sa ma prezint eu la dl agent si sa ma lamuresc des[pre ce era vorba...am aflat cu stupoare ca, in urma cu ceva saptamini,sotul meu ar fi condus masina unei firme iar ca masina respectiva ar fi acrosat o alta in parcare...am ramas stupefiata,ii explic agentului ca asa ceva nu e posibil,ca sotul meu la momentul presupus al accidentului lucra la o firma de administratie,iar ulterior a sustinut si promovat examenul organizat de MAPN..Domnia sa sustine sus si tare ca nu este adevarat si il cheama pe patron.Acesta se prezinta si dumnealui la politie si imi arata un interviu notat pe o agenda si un cv care nu corespundea cu locurile de munca ale sotului meu,ci doar la adresa.Ii spun acestea si agentului,ca nu corespunde cv cu realitatea,iincerc sa-i dau numele firmei la care lucrase sotul.intreb patronul daca a facut un proces verbal de predare primire a autoturismnului cu cel intervievat si imi spune ca nu,dar soferul de pe masina sustine ca sotul meu conducea!ii dau agentului nr unitatii militare unde se afla sotul si ii zic sa-i trim citatia acolo,caci eu nu am cunostinta de asa ceva,ca masina noastra personala nu are nimic si deci nu se poate.Agentul nu crede ca si sotul e cadru militar,eu plec direct la centru militar iasi si am audienta la comandant,caruia ii explic situatia.Domnia sa suna la politia rutiera si ii confirma agentului faptul ca sotul chiar nu e in localitate si ca este militar.De atunci nu am mai auzit nimic de acest accident,pina azi,cind pe adresa socrilor mei mai apare o citatie pentru acelasi accident...avind in vedere ca sotul nu poate parasi garnizoana,sper sa poata declara la postul de politie din localitatea in care se afla ca nu are legatura cu accidentul.Ma intreb de ce nu i s-a trimis citatia la unitate,de vreme ce i s-a indicart adresa exacta unde poate fi gasit si i s-a trimis la socri-sotul are si viza de resedinta dar si de flotant la parinti.In cazul in care i se va intocmi pv in lipsa,cum il poate ataca?
Daca aduce martori si dumnealor aduc martori cum se poate contraataca declaratia lor?
va multumesc,orice sfat este binevenit