avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Victorita Aura Nicoleta

Activitate Radu Victorita Aura Nicoleta

Buna,iubitul meu are o factura neplatita la orange din 2005,am primit somatii cam prin 2008 de la o firma de avocatura,am platit o parte(nici nu mai stim sigur cat),si nu stim daca s-a prescris sau daca e adevarat cu prescrierea.Unde citesti gasesti si pro si contra.Nu am primit ceva cum ca ar fi dat in judecata sau ceva de genul,doar somatie sa platim ca daca nu,va fi dat in judecata(in mare).Acum nu stim ce sa facem,sa ne interesam si sa platim,sau sa o lasam moarta ca nu au ce sa faca? Va multumesc.... Ma intereseaza macar daca se prelungeste prescrierea la fiecare notificare sau la ultima plata? Ca sunt o groaza de pareri.......
Spuneti-mi si mie,va rog,ce trebuie sa fac pentru a-mi plati singura la stat(pentru pensie,vechime,sau cum se numeste...) si cam cat ar trebui sa platesc?
Buna,am o nedumerire,daca firma la care lucrez eu nu plateste darile la stat,e vreo sansa sa nu-mi intre la vechime acea perioda?Firma fiind in faliment pentru neplatirea darilor la stat.....Astept
Răspuns la discuția somajul cand firma e falimentara
Nu am primit nimic dar problema este ca nici angajatorul nu stie ce trebuie sa faca.Din acest motiv incerc eu sa ma interesez ce trebuie facut si daca e vreo problema din ce cauza.Dar daca cererea de somaj a fost depusa si inregistrata ca fiind din data de la 1 noiembrie si nu s-a facut indemnizatia pana acum banii se primesc si pe luna ianuarie sau din luna din care e gata indemnizatia.Noua ni s-a spus ca de cand e gata indemnizatia........Va multumesc ca mi-ati raspuns(imi pierdusem sperantele.........
Pardon noiembrie nu ianuarie.
Imi poate da si mie cineva un raspuns?