avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul cand firma e falimentara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul cand firma e falimentara

Imi poate da si mie cineva un raspuns?
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
Radu Victorita Aura Nicoleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Victorita Aura Nicoleta , utilizator 21:57, 30 Noiembrie 2009
Adeverinta cu stagiul de cotizare pe 12 luni din ultimile 24 ,v-a fost eliberata de angajator?
Nu am primit nimic dar problema este ca nici angajatorul nu stie ce trebuie sa faca.Din acest motiv incerc eu sa ma interesez ce trebuie facut si daca e vreo problema din ce cauza.Dar daca cererea de somaj a fost depusa si inregistrata ca fiind din data de la 1 noiembrie si nu s-a facut indemnizatia pana acum banii se primesc si pe luna ianuarie sau din luna din care e gata indemnizatia.Noua ni s-a spus ca de cand e gata indemnizatia........Va multumesc ca mi-ati raspuns(imi pierdusem sperantele.........
Pardon noiembrie nu ianuarie.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
Radu Victorita Aura Nicoleta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea stagiului minim de cotizare cristi66 cristi66 am fost somer am fost angajat pe o perioada nedeterminata dupa care in luna de proba am fost eliberati toti ca nu mai erau resurse din initiativa ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj geny70 geny70 Raportul meu de munca cu angajatorul a incetat in conformitate cu prevederile art.65/1( cu alte cuvinte am fost disponibilizata). Mentionez ca am avut CIM pe ... (vezi toată discuția)