tandrei1 a scris:
Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu examen de licenta (promotia 2006-2009 ) .In vederea promovarii pe post as dori sa stiu cum pot fi incadrata : cu studii superioare de lunga durata sau scurta durata si ce clasa ?
Revin la intrebare : in urma studiilor ( 3 ani cu diploma de licenta ) si acualmente in functia de referent III , superior, I, functionar public, pe post voi fi promovata : pe studii de lunga durata clasa I ( consilier I ) sau pe studii de scurta durata clasa II.???
Stiu ca art, din Lg invatam/1995 privind studiile de scurta durata a fost a abrogat, dar un alt art. in care exista studiile de lunga durata, prevede perioada studiilor de 4-6 ani iar Legea 288/2004 prevede perioada studiilor la Ciclul I Bologna de 3 ani
promovarea , deci va fi pe clasa I sau II si ce treapta ( ROG RASPUNS DE LA UN JURIST CU specificarea articolelor din lege ), avind in vedere ca leg. invat. nu a fost modificata . Cre este temeiul legal si de baza la aceasta promovare ???