avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate oana lady

Activitate oana lady

In urma decesului socrului Soacra a decis ca pe partea ei de mostenire sa faca act de vanzare cumparare in favoarea sotului meu,care este unul din cei doi fii ai sai dar celalalt copil(cumnatul) nu este deacord sa renunte la partea lui de mostenire(care este constituita dintrun imobil)el prefera sa vanda partea lui unui strain si sa_si ia banii decat sal vanda fratelui lui.daca noi continuam sa investim in imobil cand se va face valorificarea mostenirii ,cu timpul partea lui va fi mai mare la pret ,adica va trebui sai dam mai multi bani lund in considerare ca el nu investeste nimic ?
Sotul meu e cel mai mic dintre frati,are vreun avantaj?
Daca fac act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru soacra,ea se poate ataca contractul cedandui cumnatului partea ei?
Nu sunt sigura ca daca ii cumpar cumnatului loc de Casa semneaza in favoarea sotului,Dar in cazul in care accepta eu trebuie sa dovedesc cu ceva ca iam achitat partea lui de mostenire?
Socrul meu a decedat in urma lui a ramas sotia si doi copii sotul meu si cumnatul un om in care nu poti avea incredere.Soacra nea sfatuit sai cumparam loc de casa cumnatului si el sa cedeze partea lui sotului,dar stiu ca mostenrea poate fii atacata.Ce ma sfatuiti sa fac?Daca fac contract de vanzare cumparare de la soacra si cumnat cu clauza de intretinere pentru soacra ea se poate razgandi dupa,cumnatul mai poate face ceva?