avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate laviniadin1985

Activitate laviniadin1985

Lucrez la o firma unde lider de organizatie sindicala este seful nostru direct.
Recent am fost convocati la o sedinta pentru renegocierea salariului pentru anul 2011.Acesta a propus o suma de 90 ron in plus la salariu, suma cu care patronul francez a fost de acord. Este putin, nici un angajat nu este multumit ,dar nimeni nu poate cere mai mult pentru ca nu se stie ce repercursiuni are de suportat, fiind seful nu prea poti sa comentezi!
As vrea sa il schimbam din functie pentru ca daca nu ma insel este chiar in afara legii sa detina functie de conducere si sa fie lider de sindicat. Ma gandeam sa depun o reclamatie la Inspectia Muncii, insa trebuie sa te semnezi iar in ziua de astazi nu mai poti fi sigur de confidentialitatea nimanui!
Cum ar trebui sa procedam?
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Eu sunt din pitesti, Arges si chiar ma gandesc ca un post in alt judet nu ar fi foarte convenabil pentru mine. Iar in cazul in care refuzi postul respectiv esti obligat sa platesti scolarizarea. In privinta norocului eu cred ca depinde mult de sansa si de dumnezeu.

Eu am familie si ar fii destul de greu sa plec in alt judet. Inca nu sunt sigura ce voi face, dar totusi invat avand speranta ca voi obtine un post cat mai aproape de casa.Eu nu am incercat la INM pentru ca nu imi place si este foarte greu.
Asa ar fii si normal sa se intample! Nu stiu cum se deconteaza insa. Eu nu as accepta un post in alt judet.
Din cate stiu eu se da salariul pentru grefier debutant.
Pentru K_Elena: sa ai multa bafta! Am stans si eu codurile si legile dar nu am inceput sa invat, ma gandesc ca uit pana la anul! Oricum am citit putin din ele!
Mie imi este teama unde ne va repartiza in cazul in care intram!
Cine e bebe din poza?
Răspuns la discuția este sau nu malpraxis?
Banii pe care i-am platit pentru efectuarea analizelor reprezinta o suma mica=30 ron, iar in privinta daunelor morale nu cred ca as putea obtine o suma care sa depaseasca costul unui avocat care sa rezolve cazul . Sau poate ma insel!?
Centrul medical s-a oferit sa repete efectuarea analizelor din proba de sange recoltata anterior sau sa faca o noua recoltare si sa clarifice rezultatul. Am fost de acord sa repete analizele din proba recoltata deja pentru a nu mai chinui copilul, insa nu mai am incredere in rezultatul pe care il voi primi. Peste un timp ii voi face din nou analizele, in mod sigur in alta parte.
Va multumesc pentru raspunsuri!
I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost.
Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit de 20 de ori mai mic decat valoarea normala, iar Magneziul de 50 de ori mai mare decat valoarea obisnuita pentru un copil de 2 ani.
Lucrez in domeniul medical si mi-am dat seama ca este o greseala si nu i-am administrat nici un tratament. Am sunat la centrul medical si am primit confirmarea ca este o greseala si ca valorile reale corespund cu valorile normale.
Intrebarea este daca este cazul sa dau in judecata centrul medical si medicul pentru greseala facuta?
Am inteles acum! In cazul asta e destul de greu!Dar totusi o sa incerc!Sper sa reusesc sa invat pana la urmatorul examen.Multumesc!
M-am gandit ca poate exista !
Oricum multumesc!