avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate alinionita

Activitate alinionita

Buna seara,
ce statut au autovehiculele din SUA cu titlu de theft salvage, adica cele recuperate in urma furturilor si care sunt puse la vanzare in cadrul licitatiilor organizate? exista reglementari clare daca sunt importate in Romania? Se pot inmatricula?
Buna seara, as dori o lamurire cu privire la un proces verbal. Daca agentul constatator nu a trecut numele meu complet si doar un prenume, poate fi considerat un viciu si procesul verbal sa fie anulat din oficiu? Din cate stiu nume trebuie trecut complet mai ales in cazul unor acte oficiale.
Răspuns la discuția fara permis
Multumesc inca o data.
Nu s.a intamplat nimic. Nu a depus nicio reclamatie.
Multumesc.
Multumesc.
Oricum s-a potolit.
Daca poseda permis subcategoria A1 primeste amenda penala sau dosar?
Daca are A1 inseamna ca stie regulile de circulatie... De vazut nu l-a mai vazut nimeni. Oricum persoana care a amenintat ca suna la politie(o femeie singura de 50-60 de ani) care din cate am inteles are probleme psihice. Poate fi folosit acest fapt in apararea lui?
Discuție fara permis
Buna ziua,
o sa incerc sa explic pe scurt ceea ce s-a intamplat:
Acum 2 zile un prieten care nu are 18 ani(inca, dar poseda permis categoria A1, motocicleta) a condus masina pe o strada. Un vecin l-a vazut si l-a amenintat ca suna la politie si le spune ca merge fara permis cat. B. Se poate sa pateasca ceva atat timp cat nu l-a prins politia? Momentan s-a potolit si nu mai circula.
Multumesc.