avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate StatVsBiserica

Activitate StatVsBiserica

Parerea mea e ca te-au facut! Au mirosit ca vor castiga prin legea 288 si acum bancile umbla ca niste caini infometati si turbati dupa orice leu! Inca o data se vede reaua credinta a bancilor. Omul chiar a vrut sa o lase moale. Bancile NU si Nu - JUMULIM TOATE PIEILE. Cata rusine!
Răspuns la discuția OUG 50/2010 SI ACUM CUM!!!!
godot a scris:

Daca ganditi obiectiv, juridic vorbind, va veti da seama ca este un contract incheiat intre 2 parti, agreat de ambele. In acest contract nu prea poate intra nimeni cu bocancii.
Pe de alta parte stim cu totii ce se intampla in realitate cu contractele astea impuse .....asta e alta problema...


Imi place cum trambitati cuvantul JURIDIC. Juridic inseamna ca cei care au depus Chemarea in judecata inaintea de promulgarea presedintelui a Legii 456/2010 (OUG 50/2010) se va judeca dupa OUG 50 asumata de Guvern! Interlopii sunt blamati si arestati, de ce nu ar fi si bancile? Se cam trage de par cu LEGEA cand BANCILE nu o respecta. Sa ne amintim in treacat ca BANCILE DIN ROMANIA AU SFIDAT LEGEA 6 LUNI. Asta cum o interpretati juridic?
Răspuns la discuția OUG 50/2010 SI ACUM CUM!!!!
Draga, nu mai vorbim de OUG 50/2010 ci de Legea 456/2010. Aceiasi intrebare "mi-o" (dar nu reusesc =D> ) si eu cu toate ca i-am dat in judecata! Adica ne lasa pe toti cu ochii in soare? Pana la urma de ce au mai emis OUG 50? Sa preseze bancile prin fraieri (adica noi) sa cumpere emisiuni statale intrucat nu le cumpara nimeni? Sa inteleg ca am fost un mic pitbul FRAIER in mana lui Basescu-Boc?
gigelin a scris:

ce sa accept... ca fiecare 3 imprumutati care mai "dau rate", sa duca in spate si un imprumutat care nu mai poate sa mai dea deloc (asta chiar nu s-a uitat la televizor, la isarescu, ca altfel prevedea ca-i da angajatoru' (inclusiv statu') faliment:rolleyes::stunned: ) )...

curand aia 3 or sa duca in spate inca 2... panaaa...:rolleyes:


Si romanul modest mintal merge pana cand banca ii ia ultima piele, adica luna X cand oricum sistemul crapa. Cum tu om normal sa platesti la banca o rata de 560 euro pe o proprietate care valora 60 000 euro si acum o vinzi cu 20 000? O vinzi cu 20 000 pui ipoteca (daca ai) pe altceva si continui cu o rata de 350 euro pe viata (30 ani) si pt nimic! Oare ce dram de nebunie ar trebui sa ai sa continui asa? Mai vorbim ca te abtii de la placerile vietii (o excursie, o haina etc) pt sacrificiul maniei bancare! Urare? Crapare urgenta a sistemului! (pacat de romanii care merg, loiali si cinstiti, pana in ultima clipa).
Răspuns la discuția Justitie controversata
Toata neintelegerea a pornit de la anumite "animizitati" intre Cherciu si Muntean - un pr din Lugoj. In urma unor sesizari efectuate de Pr. Muntean la Preadericitul Daniel (colegul lui de fac), Cherciu a solicitat pe cale bisericeasca sanctionarea lui Muntean intrucat acesta il facea: impostor, hot etc, cuvinte care nu sunt acceptate cu atat mai mult de Biserica pentru care poti fi exclus. Culmea culmilor, Mitropolia Banatului se face ca ploua la adresele initiate de Cherciu, acesta in cele din urma il actioneaza in instanta pe pr Muntean castigand si prima instanta si recursul acestuia pt CALOMNIE. Biserica tot nu ii face nimic protejatului patriarhal, ba il da afara pe Cherciu pt neascultare - POTRIVITART 50 LIT E DIN STATUTUL BOR POPII NU AU VOIE SA ACTIONEZE PE NIMENI IN INSTANTA FARA ACORDUL EPISCOPLUI LOCULUI (CHERCIU A RE DOVADA CA L-A ANUNTAT IN 3 RANDURI DAR FARA RASPUNS CI DOAR CUVINTELE LUI CORNEANU: "MEARGA IN PM"). CHERCIU A INCERCAT SA ELIMINE DIN STATUT ART 50 LIT E. In litigiul cu pr Muntean acesta a solcitat, desigur tribunalului Lugoj sa respinga actiunea in baza art 50 lit e din Statutul Bor, dar judecatorul in 2 randuri a subliniat corect: in calitate de pr nu iti poti da enoriasii tai in judecata pt ca ar fi imoral. Corect, doar enoriasii, dar "confuzia" unor cititori pilosi ar dori sa se extinda asupra tuturor. Complicat oricum in Biserica...
[ link extern ]
Răspuns la discuția Justitie controversata
StatVsBiserica a scris:

6573/30/2009 - Cherciu Viorel Dorel - anulare act


[ link extern ] **
Răspuns la discuția Justitie controversata
Cam despre asta e vorba...

[ link extern ]
Am fost data afara de pe postul si functia mea. I-am actionat in instanta. Am castigat. Mi-a venit sentinta. Nu m-au pus inapoi. Au facut recurs. La recurs s-a pronuntat judecatorul exact invers decat primul. Toate acestea s-au petrecut in 1 an si 6 luni. Am sanse la Buc cu "anulare in contestare" sau la Cedo?
Mi se par enorme amandoua dobanzile. Mai ales ca este vorba de 100 000 euro!