avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Activitate cristinaschmidt

Activitate cristinaschmidt

Discuție cumul cu pensia
am o persoana care a primit decizia de pensionare si am vrea sa ramana in continuare pe acelasi post. Are pensie mica. Ii desfac contractul de munca in baza deciziei si ii fac un alt contract pe perioada determinata?
Pentru femeile gravide care in decursul acestui an trebuie sa nasca, pot sa efectueze tot concediul de odihna, la care au dreptul in acest an calendaristic sau nu?
Răspuns la discuția angajat pe perioada determinata
Pot sa-i fac act aditional din CIM per.determinata in CIM per. nedeterminata?
In institutiile publice posturile se ocupa prin concurs. Iar acum sunt blocate concursurile. Si are deja 2 acte aditionale.
Răspuns la discuția angajat pe perioada determinata
Persoanei, care este angajata in institutie publica cu CIM pe perioada determinata i s-a prelungit contractul de 3 ori pana acum. Ultimul act aditional a fost pe postul unei titulare care era in CFS si care si-a dat demisia. Postul a ramas vacant dar anul acesta sunt blocate poasturile si nu se poate organiza concurs.
Ce se poate face?
Cum as putea sa-i prelungesc CIM pe perioada determinata conform art.82 (1) din CM?
Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. Aceasta s-a intors in data de 31.07.2009.
Persoana a fost trecuta prin act aditional pe alt post, a unei colege care era in concediu fara salar pana la data de 27.10.2009. Intre timp aceasta colega a demisionat postul ramanand vacant din data de 28.10.2009.
In statul de functii nu mai am nici un post vacant.
Intrebarea este ce pot sa fac cu persoana in cauza care a fost angajata pe perioada determinata?
Mai poate fi ajutata intr-un fel?