va multumesc de indrumare!
Buna ziua,
in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada casatoriei.
Mentionez ca pe timpul casatoriei am cumparat un apartament, achitat prin credit de nevoi personale si doua masini,din care una este achizitionata cu credit de nevoi personale
ambele credite de nevoi personale inca sunt de plata si sunt cu ipoteca pe apartament.
La partaj, alaturi de apartament, masini se introduc si cele doua credite de nevoi personale de plata?
va multumesc!
dar chiar daca el si-a dat acordul cu privire la incredintarea minorei mie, pastrarea numelul dobandit la casatorie si desfacerea casatoriei din vina lui, mai poate face recurs si trebuie sa astept 35 zile ? mentionez ca acest acord l-a expimat in fata dnei judecator.
este hotararea judecatoaresca. el mai poate face recurs in conditiile in care si-a exprimat acordul pentru cele mentionate mai sus?
multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi clarific o problema:
in procesul de divort am primit ca solutionare desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, incredintarea minorei mie si pastrarea numelui dobandit la casatorie.Mentionez ca sotul si-a dat acordul in fata dnei judecator pentru cele mentionate mai sus. Mai trebuie sa astept inca 15 zile pentru a fi legaliza aceasta hotarare ca fiind definitiva si irevocabila?
multumesc
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa ies din dilema: sunt beneficiar de pensie anticipata si imi continui activitatea ca p.f.a. Ce contributii trebuie sa platesc la bugetele de stat cumuland aceste doua coordonate?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
sunt beneficiar de pensie anticipata si desfasor activitate in regim de pfa.
Care sunt contributiile ce trebuie sa le platesc la bugetul de stat in calitate de pfa?
Multumesc!
Buna ziua,
Am procesul de divort ,initiat de mine, suspendat. Am inteles ca trebuie sa platesc 1/2 din taxa , adica 19 ron, pentru a repune pe rol actiunea de divort. Mentionez ca am ajuns la aceasta situatie datorita lipsei de martori. Cum pot sa reusesc sa duc o asemenea actiune la bun sfarsit cand nu ma pot baza pe nimeni ca martori? Cum pot proceda.......eu anul trecut am decis sa ma separ de sotul meu in urma tensiunilor, violentelor fizice si psihice la care eram supusa eu cat si fiica noastra. In luna iunie a acestui an, am acceptat o impacare cu sotul meu, motiv pentru care am suspendat procesul de divort...care s-a dovedit o greseala enorma....violenta fizica si pshica a luat amploare! Intentionez sa ma separ de el pentru a asigura cadrul propice dezvoltarii minorii, voi pleca in chirie. El va ramane la domiciliul comun, prorietatea lui. Cum il pot impiedica sa ma mai urmareasca pe strada sa ma loveasca si sa ma jigneasca? Ce pasi trebuie sa urmez?
multumesc de incurajari!
parintii mei sunt foarte bolnavi, nu se pot deplasa!
Cat despre cunostinte....toti se multumesc sa ii deteste comportamentul....dar sunt foarte ocupati.
mentionez ca singura mea dovada este o actiune de a lui pedepsita de politie cu o amenda: stand la parter intr-o '' iesire'' a spart geamul! inregistrarile de pe telefonul mobil ma ajuta cu ceva?
multumesc