Buna ziua,
Am procesul de divort ,initiat de mine, suspendat. Am inteles ca trebuie sa platesc 1/2 din taxa , adica 19 ron, pentru a repune pe rol actiunea de divort. Mentionez ca am ajuns la aceasta situatie datorita lipsei de martori. Cum pot sa reusesc sa duc o asemenea actiune la bun sfarsit cand nu ma pot baza pe nimeni ca martori? Cum pot proceda.......eu anul trecut am decis sa ma separ de sotul meu in urma tensiunilor, violentelor fizice si psihice la care eram supusa eu cat si fiica noastra. In luna iunie a acestui an, am acceptat o impacare cu sotul meu, motiv pentru care am suspendat procesul de divort...care s-a dovedit o greseala enorma....violenta fizica si pshica a luat amploare! Intentionez sa ma separ de el pentru a asigura cadrul propice dezvoltarii minorii, voi pleca in chirie. El va ramane la domiciliul comun, prorietatea lui. Cum il pot impiedica sa ma mai urmareasca pe strada sa ma loveasca si sa ma jigneasca? Ce pasi trebuie sa urmez?
multumesc de incurajari!
parintii mei sunt foarte bolnavi, nu se pot deplasa!
Cat despre cunostinte....toti se multumesc sa ii deteste comportamentul....dar sunt foarte ocupati.
mentionez ca singura mea dovada este o actiune de a lui pedepsita de politie cu o amenda: stand la parter intr-o '' iesire'' a spart geamul! inregistrarile de pe telefonul mobil ma ajuta cu ceva?
multumesc
daca este asa, singura cale este divortul.
puteti face o noua cerere de divort, ca sa va fie mai usor.
martori pot fi si fratii si parintii dvs... numai in acest tip de proces.
ca sa puneti capat jicnirilor si insultelor si altor tipuri de amenintari,puteti sa-i faceti o plangere penala.
Este imposibil sa nu vrea cineva , macar prieteni daca nu rude sa vina la proces ca martor.Desigur, puteti propune si persoane ce urmeaza a fi citate ca martor ...dar nu stiu cat v-ar avantaja depozitia unui martor " adus cu forta" .Curaj, nu se poate sa nu gasiti
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Insulta
ContSters137674
Buna ziua!
Am urmatoarea situatie .....am fost jignita in casa mea si a mamei mele(in care in prezent locuiesc ea si sotul ei) de catre sotul ei (tatal meu ... (vezi toată discuția)