avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate ol-i

Activitate ol-i

Răspuns la discuția NELAMURIRE!
Bunica era mostenitoarea !.....Da contractul sa facut la n notar.mai bine zis a fost dus notarul acasa si nici nu asemnat bunica mea ea stiind carte a pus degetul.In concluzie as putea scoate o copie dupa acel act de intretinere?!...Nu se poate discuta cu el e cale amiabila de aceea si tatal meu m-a imputernicit pe mine pt a merge mai departe!.....dar daca bunica e decedata din 1990 se mai poate rezolva ceva?!...multumesc fffmult!
Răspuns la discuția NELAMURIRE!
Poate nu am fost destul de explicita bunica mea facut inainte de-a muri unchiului meu si sotia acestuia un act de intretinere(asta sa intamplat in anul 1990),,,apoi a murit si bunicul..dar dupa cum am spus a mai ramas pamant care nu afost trecut in acel act! pe aceea bucata de pamant tatal meu a inceput o costructie dar numai poate coninua sa o ridice pt ca nu are niciun act (are niste declaratii de la vecinii din dreapta si stanga) in care mentioneza ca acel pamant a fost al tatei!sau mai bine zis ca se invecineza daca nu m-am exprimat eu corect! .....poate ma lamuriti ca nus tiu de unde sa incep... sunt fff dezorientata!....ar trebui sa se faca taxa de succesiune si de aici sa se vada ces i cum!?.....taatlui meu i sa dat o copie la vremea respectiva a acelui act de intretinere in care specifica cea nume ai laasa unchiului meu iar restul fiului meu(taatl meu))eu nu am vazut acel act deoarece eram prea mica dar nici nu il mai gasesc as putea sa gasesc o copie dupa el?.......pot oare la notariat sau notarul carea facut acel act la vremea raespectiva?!.....multumesc ff mult celor care imi vor raspunde si scuze!......multumesc ca exista si astfel de oamenii in Romania!(acum cand totul se plateste)!
Discuție NELAMURIRE!
In cazul in care bunica mea a murit lasandu-i unchiului meu(fratele lui tata),o parte din avere mai exact casa,anexa gospodareasca, pamant e agricol etc....dar in aceelasi timp si tatalui meu dar fara acte cum se proceda inainte le facea rol.....(sau le trecea la cap.Tatal meu a inceput o constructie in 199 0pe o bucata de pamant pe care nu are acte nici el dar nici fratele lui,si-a mai ramas si niste bucatii de pamant agricol pe care nu au niciunul dinte ei acte!.. Exista un act de intretinere pe care la facut bunica mea unchului meu dar pe ce am specificat mai inainte un imobil,anexa gospodareaca,pamant agricol...Mentionez ca am fost la un notar public impreuna cu taatl meu si m a imputernicit pta putea prezenta eu in numele lui in vederea ridicarii tuturor actelor! specific ca bunicii sunt decedatii si nu sa facut taxa de succesiune!......multumec tuturor celor care imi vor raspunde la acest mesaj!
As dori sa stiu daca se mai poate si ce pasii ar trebui sa urmez pt a obtine un titlu de propietaate?!.....multumesc fff mult pt cei care imi vor raspunde!
Discuție buna seara
sunt putin in ceata si as dori sa ma lamuriti intr-o problema.sotul meu are din prima casatorie 2 fete 18 ani si 20!...ce-a de 20 dea ni locuieste cu noi este studenta dar in aceelasi timp si munceste.ce-a mica este in ultimul an de liceu si locuieste cu fosta sotie a sotului meu.Sotul meu plateste pensie alimentara la ce-a mica(a implinit 18 ani) de 560,00lei.Fatace-a mare este studenta la o faacultate cu taxa,eu sunt la randul meu intretinuta de sotul meu neavanad servici daca dau declaratie pe propria raspundere ca nua m serviciu,iar fiica la randul ei depune chitanta cu taxa de la facultatae ,chiar daca ea are servici unu se poate intretine din salariul ei se poate face dovada si daca se ia in calcul in instanta. pt a se mai micsora din pensia fetei care este la mama.....multumesc frumos pt raspuns!