Am incheiat un contract decomodat intre Firma si autoiturismul meu , bonurile de motorina le trec in registrul de casa , in ziua , respectiv data , bonului ?
Va Multumesc!
Am si eu o inrebare .
Am cumparat pentru un magazin alimentar mese cu scaune , nu pentru vanzare . Contabila mea spune sa le trec in NIR , chiar daca eu nu o sa le vand . Alta contanbila spune ca nu se trece in NIR doar in registrul de casa .
Cum estye corect?
As dori sa stiu daca in momentul in care cineva implineste 50 de ani de la casatorie , ar trebui sa depuna un dosar la primarie ? Daca loa implinirea a 50 de ani de casatorie statul le da un cadou pt asta ?
Multumesc din suflet!
Sotul nu era pensionar . A lucrat pana in luna iulie ca sofer de tir , Cand a fost depistat cu cancer pulmonar si a decedat .
Prietena mea ar trebui sa merga mai intai la firma unde a lucrat sotul si sa solicite cartea de munca incheiata la zi si dupa aceea sa depuna cererea la casa de pensii ?
Asa este, de o luna aproape astept un raspuns de la expertul RCA ! Ratele la lizing sunt platite la zi , dar eu nu ma mai folosesc de obiectul pt care am platit .
Eu am crezut initial ca imi vor da un alt autoturim sa ma folosesc de el pana la rezolvarea cazului. Masina fiind un Renault transporter imi este ingreunata activitatea.
Multumesc!
Sotul unei prietene a decedat, are vechime pe cartea de munca aproape 30 de ani. Ea are 47 ani, si nu are niciun venit as dori sa stiu daca exista posibilitatea ca ea sa primeasca o pensie de urmas ( un ajutor), si ce ar trebui sa faca?
Multumesc mult pentru raspunsuri ! Masina era parcata si a fost lovita din spate de un alt autovehicul . Momentan astept sa-si spuna ultimul cuvant expertul de la RCA a celuilalt autoturism implicat in accident. CEi de la firma de leasing spun ca este dauna totala si imi recomanda sa dau un avans, pentru a primi alta masina tot in leasing , binenteles si ca o sa imi recuperez banii de la RCA mai tarziu, dar sunt sceptic. Eu am considerat ca din moment ce am cumparat o masina in leasing , obligatoriu am si CASCO , pentru ca in contract este bifata optiunea CASCO. Pe viitor trebui sa fiu mai etent la incheierea unui contract.