avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatoria de aur!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatoria de aur!

As dori sa stiu daca in momentul in care cineva implineste 50 de ani de la casatorie , ar trebui sa depuna un dosar la primarie ? Daca loa implinirea a 50 de ani de casatorie statul le da un cadou pt asta ?

Multumesc frumos! Constanta Nae
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 14:46, 19 Mai 2011
:) Nu.
asta tine de fiecare primarie, ce s-a hotarat la nivel local. puteti intreba la primaria de care apartineti.
am vazut ca in cluj s-a dat..
Buna ziua,si felicitari :vishenka:

Gi_jane,are dreptate,depinde de fondurile primariei si nu in ultimul rind de PRIMAR,daca este un bun gospodar si un om (sensibil).Primarul meu este un om excelent,care-si cunoaste consatenii,dar si nevoile lor si nu de putine ori ii ajuta in diferite probleme stringente pentru ei.
Mergeti la primaria dvs.si vorbiti cu primarul despre acest frumos eveniment.
Sanatate va doresc si toate cele bune..:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Cat de bine ne cunoastem intre noi? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti: a) trope_doi e Diana sau Dinu? b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide ... (vezi toată discuția)
O parere, sper eu, cat mai lipsita de subiectivism Radu Gabrian Radu Gabrian Dupa mai mult de un an de cand ma aflu pe acest forum,de care am devenit dependent,incerc cu modestie si respect pentru toti,sa imi formulez o parere despre ce ... (vezi toată discuția)