avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă O parere, sper eu, cat mai lipsita de subiectivism
Discuție deschisă în Discuţia la modă

O parere, sper eu, cat mai lipsita de subiectivism

Dupa mai mult de un an de cand ma aflu pe acest forum,de care am devenit dependent,incerc cu modestie si respect pentru toti,sa imi formulez o parere despre ce se intampla aici,despre cei cu care am avut placerea sa fiu pe forum ,dar si despre ceilalti.

Nu pot sa nu constat existenta unor oameni deosebiti ,de la care am avut si am ce invata,oameni pe care ii pot considera prieteni mai mult decat virtuali,dar si profesionisti adevarati,persoane ale caror nume nu le voi poameni,dar care probabil se vor recunoaste in aceste randuri,cu mentiune ca ordinea in care i-am inserat in aceste randuri,este pur aleatorie.

Daca ma refer la cultura juridica si nu numai,trebuie sa aduc in discutie un distins avocat din judetul Arad,care pe langa faptul ca stie ce scrie si si scrie bine,este "toba" de cultura,respect si educatie.

Daca ma refer la precepte morale si la o scara a valorilor bine conturata,chiar daca acestea ii deranjeaza pe unii,ma gandesc la o doamna consilier din Bucuresti,specialista in dreptul muncii,care cred eu ca stie ce vrea atat de la profesie,pe care o respecta si o cunoaste ,cat si de la oameni,in general.
Ma refer la o adevarata doamna.

Undeva in capitala judetului Valcea exista o persoana de mare caracter,de altfel ca si doamna pomenita mai sus,care pe linie de drept si pe linie morala poate fi un exemplu.
Este vorba despre o persoana care stie ce vrea si stie ce face care a reustit sa imbine diplomatia, inteligenta cu profesionalismul si despre care sigur vom mai auzi in viitor.

Undeva in Radauti,exista o alta persoana deosebita,de bun simt si un adevarat specialist in drept,o avocata de valoare,pe care o respect in mod deosebit.

Nu pot sa nu am aprecieri fata de o distinsa doamna avocat din Bucuresti,cu har in ale dreptului,cu o cultura de invidiat care a inceput sa isi arate demnitatea si profesionalismul inca de cand lucra in armata,o persoana care a devenit un nume consacrat si respectat de confratii sai,o persoana puternica si deosebita,in ciuda aparentei firave.

Undeva in judetul Prahova este o distinsa d-na avocat ,care s-a impus prin profesionalism ,spontaneitate ,pragmatism si mai ales prin caracter,avand ca motto cuvintele Maicii Tereza.

Tot aici,in acest judet gasim un consultant intelept si doct,specialist in resurse umane,care m-a impresionat intotdeauna prin puterea de munca si profesionalism,dar si prin spiritul sau curat,un om gata oricand sa iti sara in ajutor,apreciez eu,un adevarat patriarh.

Pe undeva,prin Brasov sunt doua persoane deosebite,pe care le respect in mod deosebit.
Este vorba despre o avocata profesionista,de bun simt ,cu alura,cu spiritul de dreptate foarte bine conturat,o adevarata doamna,dar si despre o excelenta p ersoana ,avocat ,in vitorul apropiat,cu un spirit de observatie ascutit,cu putere de sinteza,cu o educatie din aceea sanatoasa,ardeleneasca.

Prin Constanta,o fosta doamna consilier juridic,in prezent avocat m-a captat prin calitate profesionala si bun simt.

Tot,in Bucuresti,un recent consultant,criminalist reputat mi-a atras atentia prin cunostintele juridice , prin elocinta ,o persoana la fel de deosebita de la care ai ce invata cu adevarat.

Undeva in Timis,nu pot sa nu imi arat respectul fata de consilier juridic,care reprezinta o firma ,care impresioneaza prin cunostinte si acuratete,in fata de care , nu de mult,mi-am aratat respectul

Revenind in Bucuresti,o persoana care a aparut si la televiziune m-a captat prin franchete ,cunostinte si mi-a aratat cum este sa fii in sensul bun,"uns cu toate alifiile"

As dori sa ma refer la un ofiter de politie din Ardeal,in prezent student,care inotodeauna a iesit in evidenta prin profesionalism, bun simt si cunostinte si despre care doresc sa cred ca va fi un profesionist de valoare.

Nu pot sa uit si sa nu apreciez,profesionalismul si pragmatismul,acuratetea parerilor a doi experti din Brasov,unul inginer auto si al doilea pretuitor ca si al altui expert auto din judetul Olt,toti specialisti advarati,care merita tot respectul.

Trebuiesc salutate cu respect si apreciate contributiile deosebite ale unuia dintre patroni,avocat,care cred eu ca este cel mai "puternic motor" al acestui forum , o persoana despre care imi place sa afirm ca stie ce face ,cum face si de ce face.

O distinsa domnisoara,viitor avocat probabil ,care reuseste sa capteze atentia prin echilibru,corectitudine,profesionalism si bun simt,merita respectul tuturor si ca administrator si ca viitor profesionist.

Imi cer scuze,cu respect fata de cei pe care nu i-am amintit ,fata de care imi manifest respectul si aprecierea si le aduc multumiri mele pentru ce fac si ce sunt.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 15:27, 3 August 2010
De aceasta data, nu a fost cale de mijloc, nu ati avut de mediat nimic:hugall:
Totul la obiect si la superlativ=D>:thumbup:
Personal am "zambit in barba", recunoscand personajele dupa elocinta caracterizarii:pleasantry:
Aprob cu toata convingerea titulatura subiectului=D>
Ma alatur cu aleasa consideratie autorului, nutrind aceleasi sentimente pentru cei "pozati" atat de obiectiv.
Sa ne mai miram de fenomenul de dependenta???
Buna seara!
Extraordinara expunerea dumneavoastra, felicitari!
Daca as fi scris eu ceea ce ati scris dumneavoastra as mai fi adaugat si: mi-a captat atentia prin profesionalism, acuratete si bun-simt si un mediator din Bucuresti, mediator care are la profilul de consultant urmatorul citat: "ceea ce stim este stiinta,ceea ce nu stim este filosofie" Bertrand Russel:"

Cu respect,
Mihaela Popa
Felicitari pentru postu dvs. La randul meu, tin sa-mi exprim stima fata de dvs. deoarece ati fost primul care mi-a apreciat subiectele deschise si argumentatiile aduse in sprijnul afirmatiilor mele si, totodata, m-ati incurajat, in mod indirect, sa continui in a consulta acest forum si a incerca, in masura posibilitatilor si a cunostintelor acumulate pana in prezent, sa opinez cu privire la o situatie de drept cu toate ca sunt la inceput de drum.
Cu respect,
T. Claudiu
Se spune ca fiecare lacrima poarta un miez de divinitate in ea. Lacrimile venite din adancul inimii pot curata un suflet mai mult decat poate orice alt cuvant. In viata, aprecierea este imbracata in zambet si in cate o lacrima; rostita, aduce cu sine si increderea ca intr-o lume oricat de zbuciumata ar fi ea, e loc de prietenii adevarate, de respect, de noi toti, asa cum stim sa fim mai buni.
Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate!
Ca de obicei , domnule Radu , ne impresionati placut si ne uimiti prin spontaneitatea dvs precum si prin consideratiile pozitive pe care le aduceti participantilor acestui forum .
Inovatia subiectelor va caracterizeaza in mod aparte.
Respectele noastre atat ptr dvs cat si ptr cei amintiti de dvs , care sigur s-au regasit in descriere .
Va multumesc personal ptr aprecierea dvs , inseamna mult ptr mine si sunt convinsa ca va fi pusa la loc de cinste si de catre ceilalti membri ai acestei comunitati .
Cu deosebita consideratie ,
Diana .

Alte discuții în legătură

Mediere-poprire pe salariu- executor judecatoresc Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu o executare judecatoreasca de infiintarea popririi pe salariu a unui imprumut bancar ( ... (vezi toată discuția)
De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)