avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate aslon

Activitate aslon

Discuție abuz sau nu?
n-am platit 2 rate leasing si mi s-a ridicat masina.am luat leg cu banca sa mi-o recuperez si sa platesc cei 2000 euro care trebuiau platiti pt achitarea integrala a masinii ,mi-au spus sa astept factura proforma pe care nu mi-au trimis-o in schimb mi-au vandut masina.ce-i de facut?X-(
cum pot scoate din casa un chirias care nu-si plateste chiria nici intretinerea si care nu vrea sa plece pana nu expira contractul?
mentionez ca nu mai am contractul meu in original iar cei de la impozite nu vor sa rezilieze fara acest contract?
buna ziua,intrebarea mea este ;la ce varsta ma pot pensiona dak sunt nascuta in 1966 februarie,studii superioare ,lucrez din 1982 ,15 ani de grupa 1,si cu o vechime in munca pana acum de 28 ani,mama a doi copii.ca la cum arata legea pensiei ma si vad o batranica tarsindu-mi galosii pe undeva..o imagine indecenta dupa parerea mea.
are si partea frumoasa,socializarea,miscarea,permenanta dar fara noxe?sory...cat de poluat este bucurestiul?cate noxe sunt emanate de autovehicule?cum de majoritatea femeilor care fac acest lucru ajung la hirestetocmie?
pai..dumneavoastra stiti cu ce se mananca meseria asta?sa umbli prin vant ,ploaie ,ninsoare,viscol,canicula,din poarta in poarta,sa nu-ti poti respecta orele de masa ,sa nu te poti hidrata deoarece nu ai unde sa-ti satisfaci anumite nevoi fiziologice.....sa mergi ore intregi pe jos ..in conditiile meteo mai sus amintite...plus faptul ca ai asupra ta bani...fff multi bani...400 mil odata,...astea nu se iau in discutie?lucrul cu omul deasemenea nu se ia in discutie?dar un postas in ce categorie de munca intra?el pana la varsta face teren?cei ce clasifica meseriile ca fiind sau nu dificile si riscante pt viata si sanatatea angajatului , cred ca n-a iesit din birou o zi.dupa parerea mea si croitoria si cusutul la masina este o munca ff grea .
asta am inteles..conditii normale de munca...dar este corect incadrata?
Buna ziua.Puteti sa-mi spuneti in ce categorie de munca se afla casierii incasatori de teren care umbla in geanta cu sute de mii de roni?Indiferent de vreme,ploaie ,ninsoare,viscol,canicula,ger,zi sau noapte?Se pare ca nu se da nici-o importanta acestei meserii care consta in a strange banii din poarta in poarta ,din usa in usa in conditiile mai sus mentionate si nu se ia in calcul si pericolele la care sunt expusi acestia.Stie cineva ceva despre asta?Pot fi obligati angajatorii care au acest gen de angajati sa-i trateze legal,sau macar exista vreo lege care sa arate in ce grupa de munca ar trebui sa se incadreze?Oare se mai poate face munca de teren la 60 ani? Cu respect astept raspuns